Avalehele
Aeg on raha – pane majandustarkvara ise pangaga suhtlema

Aeg on raha – pane majandustarkvara ise pangaga suhtlema

Kas kõik laekumised ja väljamaksed said raamatupidamisse kirja? Kuidas on lood veel maksmata arvetega? Kas maksuametile esitati deklaratsioon õigeks ajaks? Lastes ettevõtte majandustarkvaral ja pangal omavahel suhelda, võid sellised küsimused ajaloo prügikasti heita.

Soovime, et meie kliendid saaksid keskenduda põhitegevusele, raiskamata aega küsimustele, mille saab korda ajada automaatselt, ja vältides nii ka paratamatult tekkivaid inimlikke vigu. Selleks olemegi loonud Swedbank Gateway lahenduse, mis ühendab pangateenused ettevõtte majandustarkvaraga. Nii muutub raamatupidamise korraldus ettevõtte jaoks kordades efektiivsemaks.

Kui neli aastat tagasi oli Swedbank Gateway kasutajaid 4850, siis nüüdseks on selle kasuks otsustanud juba pea 14 000 meie äriklienti, mis näitab, et raamatupidajad hindavad kõrgelt nii lahenduse efektiivsust kui ka turvalisust.

Mida saab Swedbank Gateway kaudu korda ajada:

  • näha nii Swedbankis kui ka teistes pankades avatud kontode väljavõtteid;
  • võtta vastu kiirteavitusi tehingute kohta;
  • tutvuda maksekaartide aruannetega ja neid hallata;
  • teha nii kohalikke kui ka rahvusvahelisi makseid;
  • registreerida automaatselt nii sissetulevad kui ka väljaminevad e-arved;
  • esitada maksu- ja tolliametile deklaratsioone;
  • jälgida operatiivselt valuutakursse.

Seega ei ole vaja summasid käsitsi sisestada, andmeid näpuga järge ajades kontrollida, faile alla laadida ja siis näiteks maksuameti e-teeninduses taas üles laadida jne.

Alustamiseks tuleb majandustarkvaras vajalikud seaded paika panna ning edaspidi ongi ettevõtte raamatupidamine kiirem, mugavam ja täpsem. Pole vahet, kas teha üks tehing kuus või sada tehingut päevas – kõik kajastub kohe raamatupidamises.

Kuidas teenust kasutama hakata ja mis see maksab?

Swedbank Gatewayd saab kasutada iga ettevõte, kelle majandustarkvara ühtib Swedbanki süsteemiga. Vaata siit lehelt, kas sinu ettevõtte majandustarkvara on juba meie teenustega ühendatud, ning uuri lähemalt tarkvarade kohta, kus tehniline lahendus on sinu eest ära tehtud. Sellisel juhul on teenuse kasutamiseks tarvis vaid internetipangas mugavalt leping sõlmida. Muide, operaatori kanali toega lahendusel ei ole liitumistasu ning puudub ka kuutasu.

Niisiis, kui tunned, et sinu aeg võiks kuluda äri kasvatamisele, mitte aruannetele ja andmete ümbertrükkimisele, võta abiliseks täpne, turvaline ja usaldusväärne, pidevalt töötav ja kasutajasõbralik Swedbank Gateway. Usu, sa märkad vahet!