Avalehele
sTARTUp Day nädal on käes – vaata, kuidas sellest viimast võtta!

sTARTUp Day nädal on käes – vaata, kuidas sellest viimast võtta!

Kauaoodatud sTARTUp Day algab juba kolmapäeval. Inspireerivad esinejad, põnevad teemad ja festivali delegaadid on kõik juba ootel. Swedbank on sTARTUp Dayga kaasas olnud esimesest festivalist peale ja ka tänavu lööme kaaskorraldajana kaasa. Et saaksid festivali mõnusalt nautida, toome välja mõned olulised teemad. Ah et Sul ei ole veel piletit? Leiad selle siit.

Pane kokku personaalne festivalikava

Festivali ajal toimub PALJU põnevat. Festivalikavas aitavad navigeerida paremal olevad filtrid, samuti saad huvipakkuvad esinemised märgistada Brella rakenduses. Kavas on ka üle 30 kõrvalürituse, millest paljud leiavad aset juba 24. augustil. Näiteks on Executive piletite omanikud oodatud kolmapäeval Executive Dayle, kus Swedbanki juht Olavi Lepp arutleb jätkusuutlikkuse plokis selle üle, kes ja kuidas tulevikus taksonoomiast tulenevalt laenu saab. Äripanganduse osakonna juhataja Anu Liblik modereerib aga metallitööstuse innovatsiooni teemalist paneeli.

Põhiprogramm algab neljapäeval ja kl 11.15 alustab Starlight laval paneel, kus otsitakse lahendusi IT-arendajate puudusele. Sel teemal arutlevad hiljutine ettevõtlus-  ja infotehnoloogiaminister, praegune Riigikogu liige Andres Sutt, Veriffi arendusjuht Tiit Paananen, kood/Jõhvi juht Karin Künnapas ning Swedbanki Business Intelligence juht Rait Randrüüt. Arutelu juhib Mare Heinluht Swedbankist. Seminaride valik on väga mitmekesine, muu hulgas soovitame nt neljapäeval kl 10.20 algavat seminari sel teemal, mida ettevõtted peaksid teadma ja kuidas arvestama elurikkuse küsimustega (läbiviijad Susanna Vain Sustinerest ja Maris Riim Swedbankist). Reedel kl 12.15 algavas seminaris „Stages of Business Lifecycle: Funding and Growth“ räägivad Gustav Juurikas Planet 42st ja Birgit Pohlmann Swedbankist lähemalt ettevõtte finantseerimisvõimalustest tulenevalt nende arengufaasist ning avavad, mis variandid startupil ka pangast rahastust saada. Seminaridele  eelregistreerimist ei ole, seega ole varakult enne seminari kohal.  Lisaks tutvu uute ja põnevate ettevõtlusideedega sTARTUp Pitching võistlusel, kus üks tiimidest saab Swedbankilt 10 000 eurot. 

Kõiki lavaesinemisi saab jälgida otse Brella ja Elisa Stage rakendustes ning neid on võimalik kahe kuu jooksul järelvaadata.

Mine varakult kaelakaardile järele

Kaelakaarte ja käepaelu väljastatakse festivali toimumispaigas 25. ja 26. augustil alates kella 9st, samuti 24. augustil kuues väljastuspunktis, mille info leiad siit.

Enne kaelakaardile järeletulemist palun kliki piletis (saadetud Fientast) äratoodud lingil ja täida ära oma nimi, organisatsioon ja ametikoht – need trükitakse Sinu kaelakaardile. Kanna käepaela ja kaelakaarti terve ürituse jooksul.

Tule festivalile tervena ja valmistu kuumaks ilmaks

Palun osale ainult siis, kui oled terve ega ole olnud kontaktis koroonapositiivse inimesega. Juhul kui Sa kohapeal osaleda ei saa, saad üritusel kaasa lüüa veebi vahendusel.

NB! Ilmateade lubab festivalipäevadeks kuni 30°C kraadist kuumust. Ära lase kuumal endale liiga teha – riietu vastavalt, paki kaasa päikesekaitsekreem ning joo palju vett. Võta kaasa veepudel, mida saad täita joogiveepunktides. Ja tule söö Swedbanki boksis jäätist!

Tule festivalile jala

Tänavu naaseme tuttavasse Tartu Ülikooli Spordihoonesse (Ujula 4). Festivaliala kaardi leiad siit. Festivaliala on avatud 25. ja 26. augustil kell 9:00-18:00.

Festivaliala asub kesklinnale lähedal, nii et soovitame kohale tulla jala, tõuksi, jalgratta või bussiga. Tänu Tartu linnale on bussisõit sTARTUp Day käepaelaga festivalipäevadel tasuta. Festivalipaigas on piiratud arv tasulisi parkimiskohti.

Kasuta kontaktide leidmiseks matchmaking ja speed dating võimalusi

Täida Brellas ära oma profiil ja lase rakendusel leida teisi sarnaste huvidega osalejaid. Seejärel saad nendega kokku leppida 20-minutiseid kohtumisi matchmaking-alal.

Mõlemal päeval toimuvad temaatilised speed dating sessioonid eesmärgiga viia kokku valdkonna iduettevõtted ja investorid 3-minutiliste kohtumiste vormis.

Laadi alla Brella rakendus

Brella rakendusest leiad asjakohaseid kontakte, saad kokku leppida kohtumisi, külastada virtuaalset demoala, koostada personaalse festivalikava, vaadata lavaprogrammi ja teha palju muud.

Naudi festivalitoitu ja tagasta nõud 

Festivali õuealalt leiad toiduala maitsva toiduga, sealhulgas taimetoiduvaliku.

Kasutame festivalialal, sh afterparty’l, ainult Ringo taaskasutatavaid topse ja nõusid. Palun ära viska neid prügikasti, vaid tagasta kogumispunktidesse. Pudelivee asemel on sTARTUp Day festivalil kõigile kättesaadava tasuta joogivesi. Joogiveepunktides täitmiseks võta kaasa oma pudel või kasuta Ringo taaskasutavaid topse.

Võta lapsed kaasa ja jäta koduloomad koju

Sel aastal on festivalil eraldi noorteala 14.-19.-aastastele noortele, kes saavad festivalpileti soetada soodushinnaga kasutades koodi “YOUNGHERO22”.

Loomad pole TÜ Spordihoonesse kahjuks lubatud.

Roki sTARTUp Night’il

Legendaarne sTARTUp Night leiab aset Kammivabrikus (Teguri 28A) 25. augustil kell 20.00. Kes on sTARTUp Night’il varem käinud, teab, millest jutt. Kes pole, saab teada. Üles on astumas muljetavaldavad esinejad eesotsas Trad.Attackiga. 

Naudi festivali

Ehkki festivalipäevad on tihedad, loodame, et leiad aega Tartu nautimiseks, olgu selleks kohviku- või restoranikülastus või jalutuskäik Emajõe ääres. Luba oma festivalipäevadesse juhuslikke kohtumisi teiste ägedate külalistega ning mis peamine – naudi festivali. 

Ja seda tehes ära unusta mälestusi koguda ning neid sotsiaalmeedias jagada kasutades hashtag’i #startupdayfest ja tag’ides @startupdayfest ja @swedbankeestis.

Kas oled unustamatuks festivalikogemuseks valmis? Meie juba oleme! Kohtumiseni sTARTUp Dayl!

Foto: Mana Kaasik. sTARTUp Day 2021
Märksõnad: Merje Klopets, Startup Day