Avalehele
Unistad ettevõtlusest? Tule Startup Wise Guysi suvekooli!

Unistad ettevõtlusest? Tule Startup Wise Guysi suvekooli!

Kas oled mõelnud oma tulevikku siduda ettevõtluse ja start-up’ide valdkonnaga? Väga hea, sest ärikiirendi Startup Wise Guys otsibki just sinusuguseid noori oma suvekooli!

Kui oled vähemalt 16-aastane, saad noorte ettevõtjate suvekoolis täpsemalt teada, millised on esimesed ettevõtlusega alustamise sammud ning kuidas ehitada üles oma start-up’i.

Programmis ootavad ees loengud, õpitoad ja praktilised ülesanded, mis annavad head teadmised, tööriistad ja praktilised oskused – kõik ikka selleks, et saaksid lähemalt tuttavaks start-up’ide maailmaga ning oleksid valmis võimalikeks väljakutseteks. Programmi mentorid ja koolitajad on oma valdkonna eksperdid Eestist ja mujalt.

Lisaks teadmistele võid suvekoolist leida sõbrad ja tuttavad kogu eluks. Programmi koordinaatori Davide Coppola sõnul on tänavune programm eriti laiahaardeline, sest osalema oodatakse üle 300 noore rohkem kui 30 riigist.

Kuidas programm välja näeb?

Programm toimub hübriidformaadis: esimene pool veebis ja teine pool Tallinnas. Mais ja juunis toimub õpe veebis ning lõpeb ülesandega. Juulis ja augustis järgneb kahenädalane programm Tallinnas kohapeal. Programmi esimene pool on kõigile tasuta, teises pooles on see tasuta edukamatele noortele.

Kui Sa pole veel kindel, kas kandideerida, siis loe, miks soovitavad programmi vilistlased.

  • Britte (24) sai programmist palju motivatsiooni juuraõpingute jätkamiseks ning jäi suvekooli järel Startup Wise Guysi juurde praktikale.
  • Matis (20) on olnud alati ettevõtlusvaldkonnast huvitatud, kuid programm andis talle suuna astuda esimesed praktilised sammud ettevõtjaks saamise teel.
  • Marko (19) õppis programmis nii start-up’ide, teiste osalejate kui ka iseenda kohta. Ta sai väärt teadmisi, mis aitavad teda ka tulevikus.

Suvekooli kohta leiad rohkem infot siin. Registreerides vali kanaliks, kust programmi kaudu kuulsid, „Swedbank source“. Tähtaeg on juba 30. aprill!

Ettevõtlikkuse edendamine ja start-up’ide toetamine on üks Swedbanki toetustegevuste fookusi. Nii toetame juba teist aastat Startup Wise Guysi korraldatavat noorte ettevõtjate suvekooli.

Märksõnad: Startup Wise Guys, Suvekool