Avalehele
Kellele sobib nutiterminal ja mida teha sularahaga?

Kellele sobib nutiterminal ja mida teha sularahaga?

Poekassad muutuvad sularaha-automaatideks

Head kaupmehed, kui te kasutate kaardimaksete vastuvõtmiseks Swedbanki lahendusi, siis saate nüüd ka poekassast klientidele sularaha välja anda. Kaupluse kassast sularaha väljavõtmine on kliendi jaoks sarnane tavalise sularahaautomaadi kasutamisega. Klient ütleb kassas enne ostude eest tasumist teenindajale summa, mille soovib välja võtta, ning sisestab makseterminali oma PIN-koodi. Seejärel maksab teenindaja soovitud summa välja ja see võetakse kliendi pangakontolt maha. Korraga saab välja võtta minimaalselt 5 ja maksimaalselt 100 eurot. Kui kauplusest saab ka sularaha, on inimestel veel üks põhjus, et just teie poodi külastada. Usume, et see võimalus kasvatab teie konkurentsieelist.

Uus nutiterminal teeb kaupmehe elu mugavaks

Nutiterminal on kaupmeestele juba tuttav – see jõudis Swedbanki tootevalikusse kaks aastat tagasi ning on tänaseks paljudele asendamatuks muutunud. Nutiterminal sobib hästi nii püsiva kui liikuva müügikohaga ettevõtetele. Nüüd on terminal läbinud uuenduskuuri: selle aku peab kauem vastu ning  ekraan on taustavalgustusega ja värviline. Mõõtudelt on uus nutiterminal eelmisega sarnane. Ja mis kõige toredam selle juures – hind jääb täpselt samaks! Kuna jõulumüügi hooaeg on peatselt algamas, siis ärge jätke terminali soetamist viimasele minutile!

Suured sularaha-summad tasub usaldada professionaalile

Sularaha osakaal on majanduses küll pidevalt vähenemas, kuid täiesti ilma sularahata siiski veel hakkama ei saa. Pakume sularaha kogumiseks erinevaid võimalusi sõltuvalt sularahakäibe suurusest ja ettevõtte asukohast. Sularahaga arveldamine toob lisaks ebamugavusele kaasa ka turvariski ning arveldamise juures tuleb ette eksimist. Just seetõttu soovitamegi ettevõtetel esimese valikuna kaaluda elektroonilisi lahendusi maksete kogumiseks: kaardimaksete vastuvõtmist. Kui ettevõtte sularahakäibed jäävad kuni 15 000 euro piiresse, siis on mugav raha kontole panna sularahaautomaadis. Kui ettevõtte sularahakäibed ületavad 15 000 eurot kuus või läheduses puudub sularaha sissemakse automaat, soovitame usaldada sularahavedu oma ala professionaalidele. Eestis pakub professionaalset sularahaveo teenust AS G4S Eesti.