Avalehele
Terminal mobiilis annab ettevõtjale suure vabaduse

Terminal mobiilis annab ettevõtjale suure vabaduse

Meie ettevõtjatest kliendid saavad nüüd pakkuda oma tooteid ja teenuseid veelgi mugavamalt. Terminal mobiilis liigub ettevõtjaga alati kaasas ja lubab teha äri igas Eesti otsas.

Enam ei pea kaupmees muretsema, et äri jääb tegemata kuna klient soovib maksta kaardiga. Terminal mobiilis on mugav lahendus viipemaksete vastu võtmiseks. See sobib neile, kes soovivad igat avanevat võimalust oma toote või teenuse müügiks ära kasutada. Terminal mobiilis vajab viipemaksete vastuvõtmiseks Google’i teenuseid võimaldavat Android mobiiltelefoni või tahvelarvutit. Kui ettevõtjal on juba taoline Androidseade, saab ta selle kerge vaevaga muuta kaardimakseid vastu võtvaks makseterminaliks.

Terminal mobiilis ei nõua liitumis- ega kuutasu

Meil on Eestis 130 000 ettevõttest klienti, kelle vajadustest lähtuvalt arendame iga päev oma tooteid ja teenuseid. Kliendid hindavad meie poolt pakutavaid digitaalseid lahendusi väga kõrgelt. Meie jällegi hindame väga kõrgelt oma klientide mugavust ja seda, et meie lahendused sobituksid paindlikult kliendi igapäevaellu. Terminal mobiilis võimaldab ettevõtjal pakkuda oma tooteid ja teenuseid ning aktsepteerida kaardimakseid seal, kus on tema klient, olgu selleks siis jõuluturg või suusamägi, ilusalong, restoran, pop-up pood, trennisaal või messihall.

Terminal mobiilis on ideaalne lahendus alustavale ettevõtjale ja neile, kelle tegevus on hooajaline ega nõua pidevat kaardimakse vastu võtmist. Meie klientide hulgas on palju ettevõtjaid, kelle jaoks on traditsiooniline kassasüsteem või makseterminal liiga kulukas või ebaefektiivne ülal pidada. Terminal mobiilis ei nõua liitumis- ega kuutasu. Tasuarvestus käib vaid maksete pealt siis, kui ettevõtja teenust kasutab,

Need, kes võtavad meiega ühendust enne 31. detsembrit 2023, saavad kasutada terminal mobiilis lahendust kuni veebruari lõpuni tehingutasuta ning Samsungi mobiiltelefoni saab soetada kuni 100 eurot soodsamalt.

Kiire ja lihtne makse vastuvõtmine

Terminal mobiilis on kaasaegne lahendus igas suuruses ja elualal tegutsevale ettevõtjale, kelle jaoks on oluline kiire ja lihtne viipemaksete vastuvõtmine kergesti käsitsetava ning tuttava seadmega nagu seda on näiteks mobiiltelefon. Terminal mobiilis lahendus töötab internetiühenduse ja Google Playst alla laetava aplikatsiooni abil. Ettevõtja sõlmib pangaga lepingu, avab viipemakse vastuvõtmiseks eelnevalt alla laetud aplikatsiooni, sisestab summa ning laseb kliendil viibata ja makse ongi tehtud.

Meie klientidest kasutab ca 60% Android ning 40% iOS süsteeme. Neile, kes soovivad kasutada vaid iOS süsteeme ehk Apple’i tooteid, pakume mugavaks müügitegevuseks ja kaardimaksete vastuvõtmiseks jätkuvalt nutiterminali.