Avalehele
Tom Valsberg – reisimisest ja elutervest ellusuhtumisest

Tom Valsberg – reisimisest ja elutervest ellusuhtumisest

Kogumispäeviku podcastis räägime põnevate saatekülalistega sellest, kuidas liikuda rahatarkuse trepil ülespoole ja jagame praktilisi nippe, kuidas enda ja oma pere rahalist heaolu edendada.

Seekord oli meil stuudios eluterve ellusuhtumisega, maailmarändurist muusik, väelaulude korraldaja ja kirjanik Tom Valsberg! Arutame, millised on eestlaste rahaga seotud mõttemustrid ning kuidas neid muuta? Kuidas rännata hirmuta ning peaaegu rahata ja sättida oma elu nii, et kõige pimedamateks kuudeks saaks lennata lõunamaale? Tom jagas ka oma elu keerulisemaid hetki ning kuidas ta nendega hakkama on saanud. Lisaks rääkis ta, kuidas DISC meetodi tundmine aitab suhteid hoida. Tom soovitab kuulata-vaadata: Alan Watts’i, Einar Laignat, Kalev Rajangu ööülikooli loenguid, Joe Dispenzat, Youtube’ist Andrues Vana.
Saatejuht: Mari-Liis Jääger

Kuula saadet siit postitusest või mõnest muust oma lemmikust podcastide kuulamise kanalist.

Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse  algatatud Kogumispäevik on Eesti suurim rahatarkuse Facebooki kogukonna grupp, kuhu on koondunud juba üle 39 000 inimese, kes soovivad arukalt oma rahaasju planeerida.

Kogumispäeviku podcast jõuab eetrisse kaks korda kuus. Veebisaate kestus on 40–60 minutit.