Avalehele
Victoria Villig – elust youtuber’ina

Victoria Villig – elust youtuber’ina

Kogumispäeviku podcastis räägime põnevate saatekülalistega sellest, kuidas ronida rahatarkuse redelil ülespoole ja jagame praktilisi nippe, kuidas enda ja oma pere rahalist heaolu edendada.

Saate külaliseks on Eesti üks kuulsaim youtuber ja noor ettevõtja Victoria Villig. Saates tuleb juttu sellest, kas Youtube videote tegemisega on võimalik ära elada ja milline on sisu loomise protsess. Samuti räägime ettevõtlusest ja noorte rahaasjadest. Lisaks annab Victoria kasulikke nõuandeid neile, kes soovivad sotsiaalmeedias karjääri tegemisega alustada.

Youtuber’ina on võimalik ära elada, aga kõik sõltub sellest, mis on Sinu elustandard ja millised on Sinu nõudmised,“ ütleb Villig. „Ma tunnen, et selleks, et elada sellist elu nagu mina tahan, siis ma ei elaks sellest ära,“ selgitas ta.

Kuula saadet siit, Spotifyst või Apple podcastist.

Vaata saadet Youtube’st.

Vasakult: saatejuht Meelika Müürsepp ja Victoria Villig
Vasakult: saatejuht Meelika Müürsepp ja Victoria Villig

Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse algatatud podcast Kogumispäevik on välja kasvanud samanimelisest Eesti suurimast rahatarkuse Facebooki kogukonna grupist, kuhu on koondunud juba enam kui 30 000 inimest, kes soovivad arukalt oma rahaasju planeerida.

Kogumispäeviku podcast jõuab eetrisse kolm kuni neli korda kuus. Veebisaate kestus on 40-60 minutit.