Tagasi
Mida uut toob automaailma aasta 2017?

Mida uut toob automaailma aasta 2017?

20.01.2017

Tänavu toovad autotootjad üle maailma turule sadakond uut mudelit. Seega valik on lai. Paljud autotootjad on panustanud linnamaasturitesse ja sellel aastal on oodata ohtralt lisa ka väikeautode baasil loodud pisimaasturite näol.

Ostmisel vaadatakse turvalisust, hinda, kütusekulu

Auto ostuotsuseid teevad inimesed peamiselt lähtudes auto hinna ja kvaliteedi suhtest ning turvalisusest. Vähem oluline ei ole ka auto mõistlik kütusekulu.

Viimasel paaril aastal on tarbijate ostueelistustes kasvanud eelkõige linnamaasturite osakaal, mis kõiki neid omadusi endas ühendavad. Oluliseks faktoriks linnas liiklemisel on ka auto kompaktsus ja selle tõttu on üha populaarsemaks muutumas just pisimaasturid.

Maastureid tuleb igas mõõdus

Nii Peugeot kui ka Opel muudavad oma mitmed mahtuniversaalid maasturiteks. Turule naaseb ka täiesti uues kuues Renault Koleos. Lisaks toovad mitmed tootjad välja oma väikeautode baasil pisimaasturid. Maasturiuudiseid on üle pika aja oodata Mitsubishilt.

Uudiseid tuleb ka preemium-klassi autode seast. Esile tõstmist vajaksid kindlasti: uus BMW 5. seeria, Audi lipulaeva A8 uued mudelid, Volvo linnamaasturi XC60 uus põlvkond, uus Porsche Cayenne, Audi Q5, Land Rover Discovery ja Ford Edge.

Väike-keskklassis väärivad tähelepanu uus Honda Civic ja Hyundai i30. Samuti tasub jälgida Škoda Octavia mudeliuuendust.

Kõik 2017. aasta uued mudelid leiate autokalendrist.

Kui kaalud uue auto ostmist, siis loe kindlasti ka: “Auto liisimine: 6 asja, millega peaksid arvestama“.

Märksõnad: Automüük, Autotootja