Avalehele
Kristjan Peäske – toidust, restoraniärist ning jätkusuutlikkusest

Kristjan Peäske – toidust, restoraniärist ning jätkusuutlikkusest

Kogumispäeviku podcastis räägime põnevate saatekülalistega sellest, kuidas liikuda rahatarkuse trepil ülespoole ja jagame praktilisi nippe, kuidas enda ja oma pere rahalist heaolu edendada.

Kätte on jõudnud 2021. aasta viimane episood! Kuna jõulud on just möödunud ning aastavahetuse pidustused ootavad ees, tundub paslik rääkida toidust, restoraniärist ning jätkusuutlikkusest. Selleks kutsusin külla restoranide Lee ja Lore hinge ja ühe omanikest Kristjan Peäske. Milliseid muudatusi on koroonaaeg restoraniäris kaasa toonud ja kuidas sellest keerulisest olukorrast siiski parimat võtta? Uurisin ka Kristjanilt, millest tasub alustada, kui on unistus luua oma restoran. Lisaks saad teada, miks tahtis Kristjan lapsena saada hoopis jõuluvanaks ning kuidas tema praegune töö on sellele ametile isegi sarnane.
Saatejuht: Mari-Liis Jääger

Kuula saadet siit postitusest või mõnest muust oma lemmikust podcastide kuulamise kanalist.

Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse  algatatud Kogumispäevik on Eesti suurim rahatarkuse Facebooki kogukonna grupp, kuhu on koondunud 40 000 inimest, kes soovivad arukalt oma rahaasju planeerida.

Kogumispäeviku podcast jõuab eetrisse kaks korda kuus. Veebisaate kestus on 40–60 minutit.