Tagasi
Kepler Cheuvreux: Ericssoni lootustandvad võimalused

Kepler Cheuvreux: Ericssoni lootustandvad võimalused

Ericsson teatas paarist uuest kasvuvõimalustest ning Kepler Cheuvreux usub, et võrguseadmete tootja saab järgnevatel kuudel hästi hakkama.

„Tehnoloogia ja uute ärisuundade juht Åsa Tamsons tõi konverentsikõnes välja Ericssoni erinevaid kasvuvõimalusi. Ericsson on arendanud distsiplineeritud start-up mudeli, kus saab kiirelt testida arenevaid tehnoloogiaid ja ärimudeleid ilma eelneva investeeringuta. Grupp otsustab siis, mida uute mudelitega peale hakkab – liidab need olemasolevate üksustega, müüb kolmandatele osapooltele või vajadusel üldsegi sulgeb need,“ kirjutasid Kepler Cheuvreux analüütikud Ericssoni kohta käivas analüüsis.

Paar lootustandvat kasvuvõimalust

„Ericsson kahekordistab oma investeeringuid IoT (Internet of Things – asjade internet) turule ja näeb suuremat vedu globaalse ühenduvuse juhtimises (globaalne IoT platvorm ühendatud varade haldamiseks), ühendatud sõidukid, tööstusala ühenduvus (privaatvõrgud tootmise, logistika, nafta ja gaasi, kaevanduste, lennujaamade ja kommunaalettevõtete jaoks).

Tööstusettevõtted soovivad üha enam kontrollida enda võrku (nt vähendada väliste rünnakute riske, luua suure jõudlusega ühenduvus või täielik kontroll rajatiste üle, jne). Ericsson on juba endale kindlustanud paar taolist projekti selliste ettevõtetega nagu ABB, Atlas Copco, Audi, BMW, Daimler, jne,“ kirjutati analüüsis.

IoT Accelerator on kiirelt kogumas uusi kliente

Ericsson on arendanud IoT Acceleratori, mis on globaalne IoT platvorm. Praeguseks on Ericsson endale kindlustanud rohkem kui 5700 ettevõttest klienti (uute klientide arv kasvab rohkem kui 30% aastas), kes tegutsevad rohkem kui 100 erinevas riigis,“ seisis analüüsis.

Aktsiale korrati ostusoovitust

„Me kordame „Osta“ soovitust ja hinnasihti 95 SEK-i, kuna Ericsson võib järgmiste kuude jooksul hästi vastu pidada ja aktsia valuatsioon on atraktiivne,“ kirjutati analüüsis.

Juriidiline ja avalikustamisele kuuluv teave.

Vaata lisaks: