Avalehele
Kepler Cheuvrex tõstis Ericssoni aktsia hinnasihti

Kepler Cheuvrex tõstis Ericssoni aktsia hinnasihti

Kepler Cheuvreux usub, et Rootsi võrguseadmete tootja võib käesoleval aastal turuosa suureneda. „Ericsson on sisenenud 2021 aastasse väga tugeval noodil ning esimese kvartali orgaanilise kasvu prognoos võrreldes eelmise aasta sama ajaga on 24%. Järgnevatel kvartalitel on oodata 5G leviku suurenemist. Ericsson peaks järgnevatel kvartalitel suurendama turuosa ja seda vaatamata suurenenud konkurentsile. Prognoositavalt peaks Ericssoni 2021 orgaaniline kasv olema tugev. Kuigi 2021 aastat nähakse kui investeerimise aastana, peaks kasumimarginaal jääma 11,5%-ni, seda eelkõige tänu efektiivsuse kasvule ja muudatustele digitaalsete teenuste üksuses,“ kirjutasid Kepler Cheuvreux analüütikud Ericssoni kohta käivas analüüsis.

Kepler Cheuvreux prognoosib kasvu

„Vaatamata suurenenud konkurentsile, võib RAN turg 2021 aastal kasvada 3%, võrreldes 11% kasvuga 2020 aastal. Sealhulgas Hiinale prognoositakse kasvu 4%, Euroopale 3% ja Ameerika Ühendriikidele 2%. Meie prognoosime, et 2021 aastal saab olema Ericssoni orgaaniline kasv üle 10%, võrreldes eelmise prognoosiga +5%. Aastateks 2022-23 ootame orgaaniliseks kasvuks 6-7%,“ kirjutati analüüsis.

„Praegused olud peaksid Ericssoni soosima, kuna andmeliiklus on kasvamas tänu kaugtööle ja veebikonverentsidele ning 5G levik on järkjärgult hoogu kogumas. Ericssonil on väga hea 5G portfell ning ettevõte lõikab sellega kasu 5G kasutuselevõtust,“ lisati analüüsis.

Tõsteti aktsia hinnasihti

Kepler Cheuvreux tõstis Ericssoni aktsia hinnasihi 120 SEK-ilt 130 SEK-ile ja kordas aktsiale „Osta“ soovitust, kuna Ericsson on hästi positsioneeritud lõikamaks kasu 5G tsüklist.

Juriidiline ja avalikustamisele kuuluv teave

Märksõnad: Ericsson, Kepler Cheuvreux