Avalehele
Novembri enimkaubeldud aktsiad

Novembri enimkaubeldud aktsiad

Novembris osteti kõige enam USA tehnoloogiasektori aktsiaid, kuid müüdi erinevaid Skandinaavia aktsiad.

Tesla aktsia langes novembri esimeses pooles 20 kuu madalaimale tasemele. Tesla tegevjuht Elon Musk müüs 3,95 miljardi dollari väärtuses Tesla aktsiaid ning elektriautode tootja pidi rikke tõttu kutsuma tagasi tuhandeid autosid.  

Soome rehvitootja Nokian Renkaat teatas, et võrreldes eelmine aasta kolmanda kvartaliga suudeti käivet kasvatada, kuid puhaskasum vähenes.

Hiina päritolu elektriautode tootja Nio teatas oodatust suuremast kolmanda kvartali kahjumist, kuid teatas, et ootab käesolevaks kvartaliks tarnete peaaegu kahekordistumist.

Nano Dimensionsi aktsia tegi järsu hüppe pärast seda, kui üks suurimaid aktsionäre tegi 3D printimisfirmale ülevõtmispakkumise.

USA energiakontsern Peabody Energy teatas kolmanda kvartali tulemused, mis ületasid analüütikute ootusi.

Enefit Green teatas, et kolmanda kvartali EBITDA kasvas 28% ja puhaskasumit teenis grupp 50% protsenti rohkem kui aasta tagasi samal ajal.

Leedu energiakontsern Ignitis Grupe kasvatas enda kolmanda kvartali puhaskasumit võrreldes eelmise aasta sama ajaga 64,8%, 184,9 miljoni euroni.

Merko Ehituse kolmanda kvartali käive ja kasum tegid võrreldes eelmise aasta sama ajaga tugeva tõusu, kuid ehituskontsern hoiatas, et suurte ehitusobjektide tellijate seas kui ka korteriturul valitseb suur ebakindlus.

Balti aktsiate TOP Swedbanki klientide seas novembri seisuga. Enim ostetud ja enim müüdud aktsiad on välja toodud.
Valti aktsiate TOP Swedbanki klientide seas
Slaid, kus on välja toodud välisaktsiate TOP Swedbanki klientide seas novembri seisuga. Enim müüdud ja enim ostetud aktsiad.
Välisaktsiate TOP Swedbanki klientide seas

Instrumentide järjestus tugineb möödunud kalendrikuu jooksul Swedbanki internetipanga vahendusel Swedbank Eesti klientide poolt aktsiatega tehtud tehingute väärtustel. Esitatud teave on informatiivne, tegemist ei ole investeerimissoovitusega ega kutsega osta või müüa väärtpabereid või teha muid tehinguid. Teave emitentide tegevuse kohta tugineb nende finantsaruannetel ja muudel avalikel allikatel.

Märksõnad: Aktsiate top