Avalehele
Juuli enimkaubeldud aktsiad

Juuli enimkaubeldud aktsiad

Juulis kaubeldi kõige enam logistika-, pangandus-, energeetika- ja tehnoloogiasektorite aktsiatega.

Tallink teatas, et teise kvartali puhaskasum oli 6,1 miljonit eurot, eelmise aasta teises kvartalis oli see 33,4 miljoni eurot. Käive vähenes sama ajaga 230 miljonilt eurolt 210 miljonile eurole.

Telia Lietuva avaldas enda teise kvartali tulemused. Neist selgus, et võrreldes eelmise aasta sama ajaga suurenes käive 5,7% ehk 119,5 miljoni euroni ning EBITDA 7,3% ehk 44,7 miljoni euroni.

Šiauliu Bankase teise kvartali puhaskasum oli 20,5 miljonit eurot, mis on 2 miljonit eurot väiksem kui aasta tagasi samal ajal. Laenuportfell kasvas 5% ehk 143 miljonit eurot ning hoiuste portfelli kasv oli 2% ehk 80 miljonit eurot.

TKM Grupi teise kvartali müügitulu oli 237,3 miljonit eurot, mis on varasemast 2,1% väiksem. Ettevõtte kasum teises kvartalis oli 9,9 miljonit eurot, mis oli eelmise aasta sama ajaga võrreldes 23,2% väiksem.

Hiina elektriautode tootja Nio tarnis juulis 20 498 autot, mis on ettevõttele rekordilähedane tulemus ühe kuu kohta.

Tesla teise kvartali kasum langes võrreldes eelmise aasta sama ajaga 45%. Põhjuseks elektriautode vähenev müük.



Instrumentide järjestus tugineb möödunud kalendrikuu jooksul Swedbanki internetipanga vahendusel Swedbank Eesti klientide poolt aktsiatega tehtud tehingute väärtustel. Esitatud teave on informatiivne, tegemist ei ole investeerimissoovitusega ega kutsega osta või müüa väärtpabereid või teha muid tehinguid. Teave emitentide tegevuse kohta tugineb nende finantsaruannetel ja muudel avalikel allikatel.