Avalehele
Juuni enimkaubeldud aktsiad

Juuni enimkaubeldud aktsiad

Eelmisel kuul kaubeldi kõige enam selliste sektorite aktsiatega nagu energeetika, logistika, kaubandus, tehnoloogia ja pangandus.

Enefit Green tootis mais 116,1 GWh elektrit, mida on 32,7% rohkem kui eelmise aasta samal perioodil. Tootmistulemust mõjutasid peamiselt uued – nii mullu valminud kui ka veel ehitusjärgus tuulepargid Leedus, Soomes ja Eestis, mille toodang moodustas mais ligi 35% Enefit Greeni kogu elektritoodangust.

Novaturas teenindas mais 26 600 klienti, mis on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 3 300 klienti vähem. Turismifirma tulu oli mais 17,3 miljonit eurot, mis on võrreldes eelmise aasta maiga 4,2 miljonit eurot väiksem.

Nvidia esimese kvartali tulemused olid oodatust paremad. Ettevõtte käive suurenes võrreldes eelmise aasta sama ajaga 262% ning kasum aktsia kohta 461%.

Tesla aktsionärid toetasid eelmisel kuul ettevõtte juhi Elon Muski rekordilist palgapaketti, mis määrati 2018. aastal ja mille Delaware’i kohtunik sel aastal tühistas.

Instrumentide järjestus tugineb möödunud kalendrikuu jooksul Swedbanki internetipanga vahendusel Swedbank Eesti klientide poolt aktsiatega tehtud tehingute väärtustel. Esitatud teave on informatiivne, tegemist ei ole investeerimissoovitusega ega kutsega osta või müüa väärtpabereid või teha muid tehinguid. Teave emitentide tegevuse kohta tugineb nende finantsaruannetel ja muudel avalikel allikatel.