Avalehele
8 lapse ema: minu igapäevane tunnustus on laste säravad silmad

8 lapse ema: minu igapäevane tunnustus on laste säravad silmad

Kadrina lähedal elav Moonika Kirsch ütleb, et neil on täiesti tavaline pere, täiesti tavaline elu ja mis tast ikka kirjutada. Tema sõnadest kumab alalhoidlikkust ja siirust, ent tema igapäevane pühendumine lastele on äratanud paljudes imetlust – viimati Swedbank „Märka pühendujat“ rakenduse vahendusel.

Vaimustav pühendumine

Kirschide peres elab kaheksa last, kuus neist armastava pere saanud kasulapsed. „Kui sa näed seda pere, siis mõtled, et kuidas noored inimesed nii paljude lastega toime tulevad, kuid kõik toimib suurepäraselt. Moonika on alati kõigi laste jaoks olemas. Ma olen vaimustunud tema pühendumisest,“ sõnab peretuttav Ene Mumm.

„Neil on super kodu, kus on hobused ja ponid, linnud ning teisedki lemmikloomad. Aeg-ajalt käivad nende talu külastamas ka laste klassikaaslased ja tehakse kaarikusõitu. Suurepärane paik laste kasvatamiseks,“ lisab Mumm.

Märka positiivset ja tunnusta

Moonika jaoks on oluline, et lastel oleks kõik hästi. „Laste säravad silmad on minu igapäevane tunnustus ja ka kiitus,“ selgitab ta tagasihoidlikult.

Ta peab elus oluliseks märgata positiivset ja seda ka välja öelda. „Märkamine ja tunnustamine on alati väga motiveeriv. Üritan teistes positiivset märgata iga päev. Mul on suurepärased lapsed ja abikaasa, kes on lastele imeline isa. Meie vanemad, sõbrad ja tuttavad – kõik on väga toetavad. Nad kõik väärivad tunnustust,“ selgitab Kirsch, kes peab elus üheks olulisemaks väärtuseks üksteisest hoolimist.

Märkame pühendujaid enda ümber! Tunnusta Sinagi oma tuttavat, lähedast või kolleegi!