Avalehele
Küsi ja sulle antakse

Küsi ja sulle antakse

16.07.2018

Eelmisel nädalal kirjutasin ma mõne jaoks ehk liiga tõsise postituse. Minu soov on alati olnud kirjutada ausalt ja mitte ainult roosat mulli puhuda. Muidugi olen selle üle väga õnnelik, kus praegu töötan ja mida teen, aga nagu eelmine kord ka tõdesin, nädalad ei ole alati vennad. Küll aga kulub vist vahel raskem nädal ja enda tunnete avaldamine ära, sest õnneks järgnes sellele igati edukas nädal, millest võtsin kaasa ainult power`it ja häid emotsioone.

Teisipäevast sai lisaks headele emotsioonidele kaasa võetud ka lisakaloreid..

Küll on hea, kui karussell aina kõrgemale ja kõrgemale viib..

Vaadake, ma ei ole praktika jooksul enda arust otseselt midagi pahasti teinud. Kirjutan blogi, teen Instagrami pilte ja ei kukutanud oma juhendaja puhkuse ajal isegi sotsiaalmeedia osakonda pikali. Küll aga tegin eelmine nädal midagi sellist, mille üle olin ise tõesti elevil ja uhke ning kuulsin häid sõnu ka teistelt. Nimelt oli küsimus selles, kuidas võiksin Instagramis tutvustada teisi praktikante ja kui läksin suurema tüdrukutegrupiga lõunale, siis sain aru, et päevapildi all neid kõiki tutvustada võimalik pole. Seejärel kirgastus mulle mälusopist, et kunagi täideti Instagrami story’des ankeete ja kõik otsad jooksid sama maagiliselt kokku nagu Avataris toimus tsaheylu.

Swedbankil on ikka vedanud oma praktikantidega!
Üks näide tutvustamisest, teisi saate vaadata Instagrami story highlights’idest!

Minu arust on see üks paremaid lahendusi praktikantide tutvustamiseks, sest sotsiaalmeedias peab oma sõnumi edasi viima küllaltki lihtsalt ja kiirelt. Mul on eriti hea meel, et paljud praktikandid on minuga rõõmsameelselt koostööd teinud ja nõus ennast ka kõigile teile tutvustama. Näiteks kohtusin ühe neiuga, kes on pärit USAst ja on meil praktikal IT valdkonnas. Eestisse sattus aga Jessica nii, et tuli Tallinna Tehnikaülikooli magistrisse õppima ja Swedbanki praktika tundus tema erialale kõige sobivam. Juba pärast esimeste lausete vahetamist jõudsime arusaamani, et meie mõlema jaoks on selline kohtumine tundmatusse vette hüppamine, aga ometi kulges edasine vestlus väga mõnusasti. Õnneks ei taha ta veel mitu aastat Eestist lahkuda ning meil taaskohtumisteks võimalusi jagub.

Jessiga leidsime kiirelt ühise keele, kui selgus, et me mõlemad armastame jääkohvi

See ei ole miskit muud kui suvejämm

Kuna ilmad on megasuvised ja paljud puhkavad, varbad kuumas rannaliivas, siis jagan teiega selle kõrvale sobivat laulusoovitust. Nimelt taasavastas kallis kolleeg eelmisel nädalal ühe loo, mis oli kindlalt selle sajandi esimene kõige kuumem suvehitt. Pean tunnistama, et alguses sain ma korralikult naerda seda lugu kuulates, aga tegelikult jagus minulgi mälestusi ja nostalgiat, mis mõtetesse tagasi purjetasid. Soovitan ka teil meelde tuletada ilusaid hetki aegadest, kui muru oli rohelisem või hoopis luua uusi kauneid mälestusi lauluga: “Summerjam” – The Underdog Project.

Ka mu kass naudib täiel rinnal suvejämmi..

Algav nädal on aga tulemas eriti põnev, sest mul on plaanis veel teisi praktikante sotsiaalmeedias tutvustada ning teisipäeval toimub lausa kaks Kick Starti üritust. Lisaks sellele on tagasi tööl ka superwoman ehk mu juhendaja Kristel, mis tähendab seda, et tiim on jälle koos ning valmis uue hooga suuri asju tegema. 🙂  Selleks, et ikka igapäevaselt meie tegevustega kursis olla, jälgige meid Instagramis!