Avalehele
Mu inimesed, minu rahvas, mu Mooseclub

Mu inimesed, minu rahvas, mu Mooseclub

03.07.2018

Miks mu blogi ei läinud eile üles?

Filmisime eile Kristjaniga videot, sest Youtube’i kanal igatseb uut sisu ja minu flegmaatiline olek pidi hästi kokku minema Kristjani mitte nii flegmaatilise olekuga.. Kuna me seda õigel päeval valmis ei jõudnud ja see pidi üles minema koos blogiga, siis ilmub kogu kompott päev hiljem. Video peamisteks teemadeks on paroolikaardid ja Kick Start 2018, muidugi toimub kõik läbi maestro huumoriprisma. Viska sellele pilk peale postituse lõpus! 🙂

Kuidas mul läheb?

Nagu ma juba eelmises postituses kirjutasin, läks minu juhendaja Kristel puhkusele ning mina võtsin Swedbanki sotsiaalmeedia juhtimise enda kanda. Kõige raskem on minu jaoks selle töö puhul olnud see, et tuleb olla väga paljudes erinevates rollides: usin töömesilane, ideede generaator, automaatselt uuenev kalender/meeldetuletaja, blogija, modell, fotograaf jne. Ma ei kurda, aga tunnistan, et mõnel päeval tunnen ma Kristelist päris palju puudust. Küll aga olen ma Swedbankis praktikal olnud juba tervelt kaks kuud, mille jooksul on kogunenud täitsa piisaval hulgal teadmisi ja julgust, et iseseisvalt otsustada.

Me armastame aidata

Kuna pool nädalast möödus enamjaolt kontoris arvuti taga, siis räägin lähemalt parem nädala tippsündmusest – kommunikatsioonitiimi heateost Pärnus. Nimelt sõitsime neljapäeva hommikul terve meeskonnaga Pärnusse, et üheskoos aega annetada. Tegime seda MTÜ Maarjakodus, kus elavad igapäevast hoolt vajavad intellektipuudega täiskasvanud. Maarjakodu ise asub ühes armsas salajase siseõuga elumajas otse Pärnu südamikus. Meie ulatasime neile oma abikäed erisuguste aiatööde juures. Tassisime kuure tühjaks ja viisime kola prügimäele, nühkisime majaseintelt värvi maha ning rohisime lillepeenraid.

Taime-Aime
Värvikontrolli divisjon
Viisime lausa kaks korda sellist koormatäit prügimäele

See oli minu jaoks väga üllatav, et üks ettevõte annab oma töötajatele vaba päeva selleks, et tegeleda heategevusega. Ma usun, et kui ka teised ettevõtted sellega kaasa tuleksid, muudaksime läbi väikeste tegude lõpuks päris suurt pilti. Seega paiskan õhku mõtte: miks mitte ühendada ettevõtte suvepäevad ajaannetusega?

Töökas Mooseclub

Mul oli hea meel, et läksime appi just Maarjakodule, sest nii sealsed elanikud kui ka töötajad olid tohutult sõbralikud ja külalislahked inimesed. Mind rõõmustas väga see, et sain head teha koos oma tiimiga, sest üksi minnes oleksin pidanud väga pikalt julgust koguma, et end kuskile appi pakkuda. Algul oli mul veidi kohmetu tunne, sest marssisime justkui kellegi koju sisse ja hakkasime seal kohe askeldama. Küll aga võeti meid nii soojalt vastu, et esialgne kohmetus asendus kiiresti mõnusa enesetundega. Kindlasti julgustan ka Sind head tegema ja oma suvise heateo leiad Ma armastan aidata spinnerist. Mina igatahes sain palju positiivseid emotsioone ja tahaksin suve jooksul kindlasti veel aega annetada.

Maestro Kristjan näitas taas oma võrratut talenti

Mu squad on parimast parimad

Ma tean, et laulan päris tihti kiidulaulu sellest, kui lahedate inimeste keskele ma sattunud olen. Mis teha, nii see lihtsalt on ja kardan, et mu ülistamisele ei tule niipea lõppu. Eelmise nädala lõpp näitas mulle veelgi enam, et selliste inimestega koos töötada on suur õnn ja privileeg. Kui palju on töökaaslasi, kes mängivad koos läbi terve Äsk 18+ kaardipaki ja see on täiesti okei? Kui palju leidub tiime, kellega sa veedaksid suurima hea meelega ka vabal ajal aega, sest tegemist on pigem sõpruskonnaga? Kui paljud ärkavad hommikul kerge meelega, sest tööl on hea olla ning iga päev saab vähemalt korra südamest naerda? Maarja küsib mu käest pidevalt: „Kirke, kas sa armastad meid?“. Minu vastusel „jah“ ei ole enam mitte mingit kahtlusevarju. Mu squad on parimast parimad.

Naised, nad on ebamaised

Sellel nädalal on mind ees ootamas mitmed huvitavad tööd, mõned koosolekud ja kõige magusam üritus on nädala teises pooles – Kick Start’i seminar, kus saan taas kohtuda teiste meie maja praktikantidega ning miks mitte, leida ka mõne uue tutvuse nende seast. Seniks aga jälgi kindlasti meie Instagrami, sest nii oled minu ja ka teiste swedbankurite tegemistega igapäevaselt kursis!