Avalehele
Praktikant pandi pulti

Praktikant pandi pulti

25.06.2018

Jaanid möödas, aeg jõule oodata.

Aeg, mil Instagram neid pilte täis on.. enjoy

Superwoman puhkab, sidekick võtab üle

Ma teadsin, et kord jõuab kätte see aeg, mil mu juhendaja Kristel läheb puhkusele ja mina jään omapead. Eelmine nädal mööduski just selle tähe all, et mulle järgnevaks kolmeks nädalaks töö üle anda. Mu peast lendas läbi väga palju mõtteid, näiteks:

„Pea käib kuidagi ringi.“

„Hea, et ma need magamiskohad Swedist üles leidsin, sest ma pean ilmselt siia kolima.“

„Huvitav, kas Swedbank on varem praktikante enne tähtaega vallandanud?“

„Kuidas küll mu kass sellesse suhtub, et ma nüüd väga busy tööinimene olen?“

Kuna mu huumorimeel on tihti dramaatilisem kui minu tegelik mõtlemisviis, siis käisid peast läbi ka järgnevad mõtted:

„Ma saan hakkama.“

„Kui tuleb kood punane ja ma ei saa enam hakkama, siis Kristel ei läinud ju koopasse puhkama, vaid on siiski kättesaadav ka näiteks telefoni teel.“

„Ka maestro Kristjan, disainer Liis ja ülejäänud inimesed kommunikatsiooni- ning turundustiimist on mulle toeks.“

„Kui Kristel julges üldse puhkusele minna, siis järelikult ta usub minusse ja ka mina pean pean endasse uskuma.“

Eks minus on endiselt hirm ja põnevus segamini, sest tegemist on väga suure au ja vastutusega. Õnneks aga ei valva ma päris seda punast nuppu, mis maailmale tuumaka peale tõmbaks, nii et katsun hakkama saada!

A mis veel?

Eelmisel nädalal oli meil näiteks koosolek Lauri Pedaja ja Martti Hallikuga, kes loovad sisu Youtube’i kanalile „TULD“. Kuna neil on nüüdseks juba 10 000 subscriber`it, siis ei pea vist kahtlema, kas nad loovad kvaliteetset sisu või ei. Ka meie disainer Kristjan on hinges suur youtuber ning seetõttu panimegi pead kokku ja mõtlesime, kuidas saaks ka Kristjanist palavalt armastatud sisulooja, kes näitaks lõbusamalt seda, mis meie majas toimub.

Improviseerimises olen päris hea..

Nädala teine highlight oli meie uue suure kampaania algus – PAROOLIKAART ja sellest loobumine. Nende inimeste vahel, kes loobuvad paroolikaardist ning asendavad selle mõne nutikama lahendusega, loosime suve jooksul välja koguni 12 Samsung S9+ nutifoni!  Kuna tegema peab vähe ja auhind on väga tuus, siis lugege tingimusi siit www.swedbank.ee/paroolikaart ja osalege ka! Mulle aga meeldib hoopis see, et sain ehitada maja nende 12 kalli nutifoniga. Vaadake ise..

*Ükski telefon ei saanud selle pildi tegemisel kannatada

Lisaks oli mul väga hea meel juures olla, kui andsime #Kogumispäeviku sammulugemisvõistluse võitjale üle Stigo elektrirolleri. Tundus olevat üks päris mugav võrr, mis näeb cool välja ja on sealjuures soodne ning keskkonnasõbralik transpordivahend.

Stigo koos oma uue omanikuga

Mind ennast aga kripeldab siiani see koht, kus toimus Stigo üleandmine, sest ma ei olnud varem sellest kohast kuulnud ega uskunud, et Eestis üldse midagi sellist leiab. Nimelt on vanalinnas ühe maja keskel n-ö sisehoov, mis meenutas mulle kangesti Lõuna-Euroopa arhitektuuri ja tuletas meelde toredaid Barcelona aegu.. 🙂

Kas ma võin telgiga sinna sisehoovi kolida?

Nädal lõppes muidugi suure jaaniootusega ja kuna reede oli tööl vähe vaiksem, siis sai rahulikult ka rumalustega tegeleda.

Kui Arabella on kontoris, siis on päev kohe palju lõbusam 🙂

Ma tulen nüüd teki alt välja, sest kell on 9:36 esmaspäeva hommikul ja blogipidaja luksus on postitust kirjutada sealt, kus selleks parajasti isu on. Hoidke siis järgnevate nädalate jooksul mulle pöidlaid, et mu puldis olemine ikka hästi läheks ning muidugi ärge unustage jälgida ka meie Instagrami!