Avalehele
Swedbank pälvis kolmandat korda AMTELi parima kindlustuspartneri auhinna

Swedbank pälvis kolmandat korda AMTELi parima kindlustuspartneri auhinna

Eesti autoremondiettevõtted hindasid taas kõrgelt Swedbank P&C Insurance ASi suhtluskiirust ja asjatundlikku toimimist.

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) värske uuringu järgi oli valdkonna ettevõtete hinnangul 2022. aasta parim kindlustuspartner Swedbank P&C Insurance AS. AMTELi liikmed kõrvutasid Kantar Emori tehtud uuringus kokku kümmet suuremat kindlustusseltsi, kelle kohta tuli 17 küsimusele vastuseks anda hinnang viiepalliskaalal.

Juba kolmanda uuringu tulemusena selgus, et autoremondiettevõtted hindasid taas kõrgelt Swedbank P&C Insurance’i teenust, sealjuures kiiret hinnapakkumistele vastamist ja remondiprotsessis tehniliselt põhjendatud kalkulatsioonide aktsepteerimist.

„Meie jaoks on auasi kanda taas AMTELi parima kindlustuspartneri tiitlit, sest oleme oma teenuse kõrge kvaliteedi ja asjatundlikkuse nimel teinud suurt tööd. Peame tähtsaks oma töökaid ja toimivaid suhteid koostööpartneritega ning panustame sellesse, et klientide jaoks oleksid tagatud kõik neile vajalikud kindlustuskaitsed ja sujuv asjaajamine,” sõnas Swedbanki kindlustuse valdkonnajuht Aleksei Žemkov.

AMTEL on parimaid kindlustusseltse pingeritta seadnud ka 2019. ja 2020. aastal, mõlemal korral juhtis edetabelit samuti Swedbanki kindlustusselts.

Märksõnad: AMTEL, Kindlustuspartner