Avalehele
Swedbanki kliendid on Tuule tõukeratastega läbinud 100 000 kilomeetrit

Swedbanki kliendid on Tuule tõukeratastega läbinud 100 000 kilomeetrit

Kui sageli Sina elektritõukerattaga sõidad ja kui pikalt? Swedbanki ja Tuule pea aasta kestnud koostöö jooksul on panga kliendid renditõuksidega teinud rohkem kui kaks ringi ümber maakera.

Kampaania Tuul x Swedbank, mille raames saavad Swedbanki kliendid Tuule tõukeratastega sõita 15% soodsamalt, läks käima möödunud aasta juunis. Vaatasime veidi lähemalt, kui palju pakkumist on kasutatud, ning avastasime ilusad ümmargused numbrid.

Nimelt on kampaania koodiga selle aja jooksul tõukerattaid renditud ligi 50 000 korda ja sõidetud kokku pea 100 000 kilomeetrit. Seega kasutavad Swedbanki kliendid pakkumist päevas keskmiselt 150 korda (ööpäeva jooksul läheb üks tõuks käiku iga 10 minuti järel) ning sõidavad korraga umbes kaks kilomeetrit.

„Kaks kilomeetrit“ kõlab kuidagi ähmaselt? Kahe kilomeetri kaugusele jäävad teineteisest näiteks Tallinnas Rotermanni kvartal ja Kadrioru park. Lähtudes sellest, mis kell sa liigud, võid lähikuudel selle lõigu autoga läbida umbes tunniga, jala jõuaksid kohale enam-vähem 25 minutiga – tõukerattaga aga juba lausa kaheksa minutiga.

Seega kui eelistad autos istumise asemel liikuda kiiresti, soodsalt ja keskkonnasõbralikult, otsi lähimat Tuule tõuksi ning näita ummikutele kandu! Kampaania Tuul x Swedbank, mis annab Sulle Swedbanki kaardiga makstes minutihinnalt 15% soodustust, kestab aasta lõpuni.

Tuule tõukerattad on toodetud Eestis. Need on vastupidavad, ohutud, jätkusuutlikud ja mugavad. Täis akuga vuhiseb Tuul 23 kilomeetrit. Sellega liikudes kulutad sada korda vähem energiat kui bensiiniautoga ja 20 korda vähem energiat kui elektriautoga.

Märksõnad: Ettevõtlus, Tuul