Avalehele
Esita silmapaistev noor Hea Eeskuju konkursile!

Esita silmapaistev noor Hea Eeskuju konkursile!

Kas Sa tead kuni 19-aastast noort, kes on vabatahtlikuna viinud oma kodukandis ellu midagi sellist, mis väärib kogu Eesti tähelepanu? Kes teeb alati midagi ekstra, on ettevõtlik ja inspireerib teisi oma ümber? Kui jah, siis esita ta kindlasti Hea Eeskuju tunnustuskonkursile.

„Tahame omalt poolt noori aktiivsusele ning ettevõtlikkusele innustada ja oleme juba mitmendat aastat välja pannud tunnustuskonkursi peaauhinna 1700 eurot, millega laureaat saab oma unistusi ellu viia,“ rääkis Swedbanki toetustegevuste juht Merje Klopets. „Konkursi varasemad laureaadid on olnud tõeliselt silmapaistvad noored ja andnud rõõmsa tõdemuse, et Eesti tulevik on väga heades kätes,“ lisas ta. Tänavune laureaat kuulutatakse välja novembris noortekonverentsil Lahe Koolipäev. Taotlusi saab esitada kuni 5. oktoobrini. Esitajaks võib olla nii eraisik kui asutus.

Hea Eeskuju konkurss toimub tänavu  juba viieteistkümnendat korda. Konkursi eesmärgiks on näidata, et noored ei ole mitte ainult meie tulevik, vaid nad loovad tulevikku juba tänasel päeval. Esitatud taotluste seast valib žürii välja 15 finalisti, kelle hulgast selgub laureaat, ning välja antakse ka Suurima Julguse tiitel.

Möödunud aastal pälvis Hea Eeskuju tiitli Martin Vesberg Saaremaa Gümnaasiumist, kes paistis silma erinevates valdkondades, tegeledes nii spordi, rahvatantsu, pillimängu kui ka näitlemisega. Eriti tõusis esile tema loodushuvi: ta on olnud edukas nii oma uurimistööde kui loodusfotodega ja korduvalt teinud kaastööd ETV saatele „Osoon”. “Mind inspireerib kõige ägedaga tegelema Saaremaa,” avaldas Martin Vesberg mullusel Hea Eeskuju tänugalal.

Uuri lisa ja esita oma kandidaat: www.heaeeskuju.ee