Avalehele
Esita silmapaistev noor Hea Eeskuju konkursile!

Esita silmapaistev noor Hea Eeskuju konkursile!

Kas Sa tead kuni 19-aastast noort, kes on vabatahtlikuna viinud oma kodukandis ellu midagi sellist, mis väärib kogu Eesti tähelepanu? Kes teeb alati midagi ekstra, on ettevõtlik ja inspireerib teisi oma ümber? Kui jah, siis esita ta kindlasti Hea Eeskuju tunnustuskonkursile.

„Oleme Hea Eeskuju tunnustuskonkurssi toetanud juba mitmeid aastaid ning näeme igal aastal, kui ambitsioonikalt, osavõtlikult ja pühendunult noored oma kogukondadesse panustavad,“ sõnas Swedbanki toetustegevuste juht Kärt Kaasik. „Tahame 1700 eurose stipendiumiga anda ühe noore unistustele tiivad ning innustada teda veelgi edasi pürgima,“ lisas ta.  

Eelmisel aastal pälvis tiitli Tartu Mart Reiniku Kooli õpilane Martin Lillevere, kes on aktiivselt panustanud nii oma koduküla kogukonda kui löönud kaasa oma kooli õpilasesinduses, hoolekogus ning kultuuriürituste korraldamisel. Martinit motiveerib unistusi püüdma ja tegutsema moto „Elu algab sealt, kust mugavustsoon lõppeb!“

Hea Eeskuju konkurss toimub tänavu  juba kuueteistkümnendat korda ning laureaat kuulutatakse välja novembris toimuval noortekonverentsil Lahe Koolipäev. Konkursi eesmärgiks on näidata, et noored ei ole mitte ainult meie tulevik, vaid nad loovad tulevikku juba tänasel päeval. Esitatud taotluste seast valib žürii välja 15 finalisti, kelle hulgast selgub laureaat.

Uuri lisa ja esita oma kandidaat 8. oktoobriks: www.heaeeskuju.ee