Tagasi
Suur kindlustushoroskoop 2020

Suur kindlustushoroskoop 2020

Uus aasta on hoogsalt alanud ning oleme kõik täis värsket energiat võtmaks ette uusi või unarusse jäänud ettevõtmisi. Mida aga teha, kui valikuid on rohkem ning otsuse langetamine raske? On neid, kes pöörduvad sellistel hetkedel tähetarkuse poole. Usutakse, et sodiaagimärgid annavad üllatavalt täpset infot meie isiksuse kohta – mis on meie tugevused ja nõrkused ning kuidas nendega arvestades oma elust maksimumi võtta.

Iga sodiaagimärgi eripärasid arvesse võttes oleme koostanud suure kindlustushoroskoobi, kus on välja toodud kindlustused, mis konkreetsele tähemärgile 2020. aastal võiksid kõige vajalikumad olla. Loe, kui täpne meie oraakel sinu või sinu sõprade tähemärgi osas oli.

kaskokindlustus

Neile, kes naudivad autoga sõitmist nii reisimaks kusagile uude sihtkohta kui külastamaks sõpru lähedal ja kaugel.
Mitte kõik pole valmis autoga pikki reise ja küllasõite ette võtma, kuid tea, et need, kes selleks valmis on, hoolivad sinust väga.

  • Kaljukits (22.12-20.01) – kui sinu sõbraks on kaljukits, võid olla kindel, et ta viib su alati turvaliselt koju, ükskõik kui kaugel sa ka ei elaks või kui pika ringi ta selleks tegema peab.
  • Kaalud (24.09-23.10) – kaaludele meeldib seltskond. Nad on inimeste inimesed ning reisile minnes on nende auto alati sõpru täis!
  • Vähk (22.06-23.07) – sõbrad ja perekond on neile väga olulised ning siin pole vahemaa mingiks takistuseks. Kui vaja, sõidab vähk rõõmuga kasvõi sadu kilomeetreid, et oma lähedastega koos olla.

Et teekond mööduks turvaliselt, ulatab oma abistava käe laia kindlustuskaitsega kaskokindlustus ööpäevaringse autoabi kasutamise võimalusega, mis aitab korvata kahjusid enimlevinud ootamatute sündmuste korral teel. Olgu selleks siis rehvi purunemine, liiklusõnnetus, vandalism, rööv, tulekahju vms.

Elukindlustus

Neile, kes ei ütle ära erinevatest mõõduvõtmistest, kuid samal ajal seisavad hea selle eest, et nende lähedastel oleks kõik hästi.
Kindlameelsed ja tugeva tahtejõuga inimesed, kellele on oluline sama tugev ja sitke füüsiline vorm.

  • Lõvi (24.07-23.08) – lõvi soov on teiste seas silma paista ning see õnnestub neil pea alati. Ei mingit liigset pingutust. Neid lihtsalt märgatakse ja neile elatakse kaasa.
  • Skorpion (24.10-22.11) – võimalus võistelda, kellegagi mõõtu võtta paneb nende vere adrenaliinist vohama. See meeldib neile!
  • Jäär (21.03-20.04) – oleme ikka kuulnud sõprade seas üleskutset „teeme täna midagi pöörast!“. Tass rahustavat kummeliteed või kümneni lugemist võivad teinekord päästa jäärasid nende endi hulljulgete ideede eest.

Elukindlustus aitab neid ja nende lähedasi, kui kõik ei peaks minema nii nagu algselt plaanis. See tagab ka lisahüvitise, kui saadakse tõsiselt viga ning paranemisperioodil on näiteks vaja abi laenumaksete maksmisel.

reisikindlustus

Neile, kes armastavad reisida ning avastada uusi meelispaiku Eestist väljapool. Neid köidavad seiklused, luksus ning uued teadmised.

  • Sõnn (21.04-21.05) – kui nad on juba otsustanud reisida, siis teevad seda nii luksuslikult kui võimalik ja nad on valmis soovitu nimel palju tööd tegema. Sõnnid ei nurise vaid rügavad kindlameelselt oma eesmärgi suunas.
  • Ambur (23.11-21.12) – hulljulge tegelane, kelle uudishimu on võrreldav kassi omaga. Jõudu ja edu kõigile, kes nendega sammu püüavad pidada!
  • Veevalaja (21.01-19.02) – nende jaoks on maailm kui avatud raamat, kust nad otsivad põnevusega uusi silmaringi avardavaid teadmisi. Nad on huvitavad vestluskaaslased ning oma sõpruskonnas hinnatud.

Reisikindlustus aitab neid, kui reisiplaanid haiguste või transpordi hilinemise pärast sassi võivad minna. Näiteks kaotatakse pagas või langetakse varguse ohvriks. Ka haiguste või traumade ravimine välismaal võib ilma reisikindlustuseta osutuda väga kulukaks. Eriti juhul, kui arstiabi on vaja kiiresti.

kodukindlustus

Neile, kes armastavad oma kodu ja isiklikku ruumi.
Kui sa hoolid kellestki/millestki, siis sa hoiad seda. Nende tähemärkide jaoks on selleks nende kodu.

  • Neitsi (23.08-22.09) – Neitsid armastavad oma kodu. Eriti meeldib neile, kui nende asjad on täpselt nii korralikult ja hästi ära paigutatud nagu ainult nemad seda oskavad – joonlaua täpsusega.
  • Kaksikud (22.05-21.06) – Kaksikuid köidavad raamatud, muusika ja intelligentsed vestlused huvitava vestluspartneriga. Seetõttu on kodu nende jaoks koht, mis teeb neid õnnelikuks.
  • Kalad (20.02-20.03) – Kunst ja muusika pakuvad kaladele tröösti ning võimalust põgeneda igapäeva saginast oma hoopis teistmoodi salamaailma. Kodu on nende armas pelgupaik.

Kodukindlustus kaitseb neid ootamatute kahjude eest, kui kodus peaks juhtuma õnnetus. Kindlustus katab nii nende kodus olevat vara (nt sisustus, tehnika) kui ka nendega Eesti piires kaasa rändavaid asju (nt jalgratas).