Tagasi
Kepler Cheuvreux tõstis BMW aktsia hinnasihti

Kepler Cheuvreux tõstis BMW aktsia hinnasihti

Kepler Cheuvreux prognoosib, et uued tooted aitavad BMW-l aasta teises pooles finantsnäitajaid parandada ning seetõttu tõsteti Saksa autokontserni aktsia hinnasihti.

„Meie arvates on BMW heal positsioonil, et jõuda paremate finantstulemusteni ja suurema vaba rahavooni 2020. aasta teises pooles. Seda toetavad uued tooted, rikkalikum tootevalik, paranev nõudlus ja kulude vähendamine. Hiina juhib nõudluse taastumist ja me ootame, et 2020 teises pooles näitavad taastumist ka Euroopa ja USA turud,“ kirjutasid Kepler Cheuvreux analüütikud BMW kohta käivas analüüsis.

Mure BMW elektriautode strateegia pärast

„Aga me oleme jätkuvalt mures BMW elektrisõidukite strateegia osas, kuna BMW võib olla valinud järgnevaks viieks aastaks elektriautode ehitamiseks vale arhitektuuri. Meie nägemus järgi ei lõika BMW seetõttu samasugust kasu elektriautode tootmisest nagu spetsiaalselt selleks loodud arhitektuuriga võiks. Otsus kasutada paindlikku arhitektuuri tähendab, et seda tuleb kasutada vähemalt neli aastat, enne kui see amortiseerub,“ kirjutati analüüsis.

Kepler Cheuvreux prognoosib, et BMW autosegmendi EBIT marginaal ei tõuse enne 2026. aastat 8-10% koridori. Ja see võib tähendada, et grupp peab lükkama edasi spetsiaalse arhitektuuri kasutusele võtmist elektrisõidukite tootmiseks.

Aktsiale korrati „Hoia“ soovitust

„Meie finantsprognoos mõjutab mõõdukalt positiivselt ka aktsia hinnasihti, mille me tõstsime 56 eurolt 58 eurole. BMW on hästi valmistunud, et tulla toime ebakindlusega, mille on põhjustanud COVID-19,“ kirjutati analüüsis.

Kepler Cheuvreux prognoosib, et BMW autosegmendi EBIT marginaal saab 2020 aastal olema 0,9%. Eelmine prognoos oli 1,1%.

Juriidiline ja avalikustamisele kuuluv teave.

Vaata lisaks:

Märksõnad: Bmw, Kepler Cheuvreux