Tagasi
Kepler Cheuvreux: Volkswagen on meie eelistatud valik

Kepler Cheuvreux: Volkswagen on meie eelistatud valik

Kepler Cheuvreux prognoosib, et Volkswagen lõikab sel aastal kasu Hiina majanduse taastumisest ja parematest väljavaadetest Euroopas. „Me usume jätkuvalt, et Volkswagen suudab ületada 2020 aastal üldist globaalset nõudlust tänu Hiina turule ja uutele toodetele, eriti enda preemiumklassi mudelites. Volkswageni elektrifitseerimise strateegia on meie arvates hästi tehtud ning BEV (Battery-Electric-Vehicle) strateegiat toetab ka äsja avaldatud Saksamaa stiimulpakett,“ kirjutasid Kepler Cheuvreux analüütikud Volkswageni kohta käivas analüüsis.

Vähendati prognoose

„Kuna prognoosime 2020 väiksemat nõudlust, siis vähendasime ärikasumi prognoosi 10,8 miljardilt eurolt 9,2 miljardi euroni. Vaba rahavoogu prognoosime 4,5 miljardit eurot, võrreldes eelmise prognoosiga 7,2 miljardit eurot,“ kirjutati analüüsis.

Kepler Cheuvreux usub, et aasta teises pooles toetab Hiina majanduse taastumine Volkswageni finantsnäitajaid ja sellele aitab kaasa autokontserni kulude paindlikkus. „Teine kvartal andis kindlust, et tulemused on sel aastal juba madalpunktis ära käinud,“ kirjutati analüüsis. Riskidena toob Kepler Cheuvreux välja veel lahendamata õigusvaidlused, mille suuruseks võib kujuneda 8 miljardit eurot või 16 eurot aktsia kohta.

Tõsteti aktsia hinnasihti

„Me kordame aktsiale „Osta“ soovitust, kuna see on tänu headele väljavaadetele üks meie sektori lemmikutest,“ seisis analüüsis. Aktsia hinnasiht tõsteti 163 eurolt 169 euroni.

Juriidiline ja avalikustamisele kuuluv teave.

Vaata lisaks: