Avalehele
Taavi Pertman – väikeinvestori kogemuslugu

Taavi Pertman – väikeinvestori kogemuslugu

Kogumispäeviku podcastis räägime põnevate saatekülalistega sellest, kuidas ronida rahatarkuse redelil ülespoole ja jagame praktilisi nippe, kuidas enda ja oma pere rahalist heaolu edendada.

Saate külaliseks on väikeinvestor, ettevõtja ja koolitaja Taavi Pertman. Saates räägib ta enda portfellist ning muudatustest, mis ta on seoses koroonakriisiga teinud. Lähemalt selgitab ta ühisrahastuse põhimõtteid ja sellega seotud riske. Lisaks annab ta praktilisi nõuanded, kuidas oma rahaasjad korda seada ja investeerimisega alustada.

„Iga inimese jaoks on vastus küsimusele „Miks investeerida?“ erinev, kuid üks põhjus, miks kõik peaksid investeerima on see, et koguda raha pensioniks. Sest on teada, et praegune pensionisüsteem ei taga, et sul tulevikus elamisväärne pension on. Teiseks minu eesmärgiks on jõuda finantsvabaduseni. See tähendab, et investeeringutelt saadud tulu katab ära minu igakuised kulud,“ selgitas Pertman.

Kuula saadet siit, Spotifyst või Apple podcastist.

Taavi Pertman ja Kati Voomets
Taavi Pertman ja saatejuht Kati Voomets.

Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse algatatud podcast Kogumispäevik on välja kasvanud samanimelisest Eesti suurimast rahatarkuse Facebooki kogukonna grupist, kuhu on koondunud juba enam kui 30 000 inimest, kes soovivad arukalt oma rahaasju planeerida.

Kogumispäeviku podcast jõuab eetrisse kolm kuni neli korda kuus. Veebisaate kestus on 40-60 minutit.