Avalehele
Noored saavad nüüd Swedbanki lahendusega lihtsamini raha koguda

Noored saavad nüüd Swedbanki lahendusega lihtsamini raha koguda

Noored alates 6. eluaastast saavad nüüd Swedbanki kogumislahendusega Rahakoguja lihtsamini raha koguda. Rahakoguja on nutikas lahendus, mis on loodud igapäevase säästmise lihtsustamiseks ja automatiseerimiseks.

Eestlased võtavad säästmist järjest tõsisemalt, mida näitab ka Rahakoguja lahenduse järjest kasvav kasutajate arv. Swedbanki Rahakogujat kasutab täna ligi 105 000 klienti ning üheskoos on Rahakoguja loomise algusest eelmisel aastal kuni tänaseni kogutud 58 miljonit eurot. Nüüd on ka noortel võimalus nutikat lahendust kasutades hõlpsalt mõneks suuremaks ostuks või eesmärgiks raha koguda ning samal ajal kasvatada endas rahatarkust ja harjumust säästa.

Panga andmeil omab 6.-17. aastaste vanusegrupis deebetkaarti üle 62 000 noore ning samas vanusegrupis on Swedbanki mobiiliäpi kasutajaid üle 12 500. Swedbanki arendatud Rahakoguja lahendus on lisaks muudele mugavatele digilahendustele nagu nimemaksed, viipemaksed jm, mugav võimalus hõlpsalt ja pea märkamatult raha koguda ning oma säästmisharjumusi täiustada.

Rahakoguja põhifunktsiooni aktiveerimiseks tuleb Swedbanki kliendil logida sisse internetipanka või äppi, valida raha kogumise eesmärk ning konto, kust Rahakogujasse makseid tegema hakatakse. Kui funktsioon on aktiveeritud, kantakse iga kaardimakse puhul ostusumma ja järgmise euroni ümardatud summa vahe Rahakoguja kontole. Lisaks on klientidel võimalik sõlmida püsikorraldus (nt automaatsed ülekanded iga nädal või iga kuu), et oma kogumise eesmärk kiiremini täita; samuti saavad nad igal ajal ise Rahakogujasse raha juurde kanda.