Avalehele
Mobiilipanga kampaania 10 000 eurot võitis…

Mobiilipanga kampaania 10 000 eurot võitis…

Parampapaa ja trummipõrin! 31. juuliga sai ühele poole Swedbanki mobiilipanga kampaania. Kõigi meie klientide vahel, kes vaatasid juulikuu jooksul mobiilipangas vähemalt kolm korda kiiret kontojääki, loosisime välja 10 000 eurot.

150 000 osalejat

Meil on nii hea meel, et seekord võttis loosimisest osa rekordiliselt 150 000 inimest. Neist kõige noorem kontojäägivaataja oli 7-aastane ja kõige vanem 92-aastane.

Kiire kontojääk on Swedbanki mobiiliäpi üks paljudest funktsioonidest, aga numbrid näitavad, et klientidele meeldib just see võimalus kõige rohkem. Arvel oleva summa vaatamiseks tuleb avada mobiiliäpp ning raputada telefoni või libistada sõrmega üle ekraani ülevalt alla. Kui põhjalikuma ülevaate saamiseks peab panka sisse logima, siis kiire kontojäägi puhul seda tegema ei pea ja kontoseisu saab kontrollida kasvõi kassajärjekorras seistes.

Mida veel Eesti parimaks mobiilipangaks kuulutatud rakenduses teha saad, vaata siit: https://www.swedbank.ee/mobiilipank.

Palju õnne!

Loosi tahtel võitis 10 000 eurot seekord Kätrin Liebert! Õnneliku võitjaga oleme juba ka ühendust võtnud ja üsna pea kuulete lähemalt Kätrini plaanidest, mida toredat ta kavatseb 10 000 euroga ette võtta.

Õnnitleme võitjat ja täname kõiki kampaanias osalejaid. Uued kampaaniad juba õige pea – püsige lainel 🙂