Avalehele
Mobiilipanga kasutajate arv on aastaga kahekordistunud (video)

Mobiilipanga kasutajate arv on aastaga kahekordistunud (video)

Swedbanki statistika näitab, et võrreldes 2016. aasta algusega eelistab kaks korda rohkem inimesi oma rahaasju ajada mobiilipanga vahendusel. „Praeguseks kasutab Swedbanki mobiilipanka igakuiselt 150 000 meie klienti ja see number kasvab pidevalt,“ ütles Swedbanki digitaalsete teenuste juht Agnes Oidsalu. „Samuti on kahekordistunud nende kasutajate hulk, kes logivad interneti- ja mobiilipanka mobiil-ID abil. ID-kaardiga sisselogimiste arv on tõusnud aastaga 13%.“

Oidsalu sõnul teeb rahaga seotud otsuste langetamise aina lihtsamaks ja mugavamaks mobiilipangandus ning koos kasutusharjumusega kasvab ka klientide usaldus digitaalsete pangakanalite vastu.

Mobiilipank avaneb nüüd ka Smart-ID-ga

Alates tänasest on Swedbanki klientidel võimalik interneti- ja mobiilipanka kasutada ka uue elektroonilise identiteedi lahenduse Smart-ID abil. Smart-ID-ga ei kaasne täiendavaid kulusid, see on Swedbanki kliendile täiesti tasuta. Smart-ID-d on hõlbus kasutusele võtta: taotlemiseks ei pea kusagile minema. Rakenduse saab nutiseadmesse alla laadida Google Play’st või App Store’ist ning kodust lahkumata kasutamiseks aktiveerida mobiil-ID või ID-kaardi abil.

Vaata kaht lühikest õppevideot, kuidas logida Smart-ID abil mobiilipanka ja internetipanka: