Avalehele
Swedbanki kliendid saavad ärikõnesid teha poole soodsamalt

Swedbanki kliendid saavad ärikõnesid teha poole soodsamalt

Kuidas meeldiks, kui mõni asi läheb vahelduseks ka odavamaks? Koostöös Tele2‑ga saavad kõik Swedbanki ärikliendid kasutada partnerpakkumisi, et märkimisväärselt vähendada ettevõtte igakuiseid telefoni- ja internetikulusid.

Praegusel ajal vaatavad ettevõtjad hoolikalt kulusid üle, nende seas ka näiteks interneti- ja mobiiliteenust. Alustavatel ettevõtjatel tasub samuti juba eos mõelda, kui suur osa ärist kätkeb endas netikasutust ja telefonikõnesid. Kui see on märkimisväärne töö osa, võib kaaluda ettevõttele mobiili- ja netipaketi soetamist, sest just sellised kulud peaksid tulema ettevõtte, mitte sinu enda taskust.

Ettevõtete püsikulude vähendamiseks lõi Swedbank käed Tele2‑ga ning nüüd saavad kõik Swedbanki ärikliendid liituda Tele2 ettevõtetele mõeldud 5G Piiramatu Äri mobiilipaketiga tavahinnast poole soodsamalt. Kui tavahinnaga tuleks Tele2 populaarseima äripaketi eest tasuda 29,99 € + km kuus, siis Swedbanki klientide jaoks on tasu 14,99 € + km kuus.

„Kuutasu sisse kuulub, nagu nimigi ütleb, piiramatult internetti ja kõneminuteid, et ettevõtja ei peaks kunagi muretsema mahtude pärast ning saaks rahulikult ärile keskenduda. Samuti sobib pakett neile, kelle äri laieneb vaikselt teistesse Euroopa riikidesse, sest paketti kuuluvad ka 200 minuti eest kõnesid Euroopa Liidu riikidesse ning rändluse andmeside 39 GB kuus,“ ütles Tele2 ärikliendi teenuste tootejuht Kristjan Orav. Lisaks sisaldab pakett mobiil-IDd ja VoLTE/VoWiFit, et kõne ajal saaks kasutada ülikiiret 4G internetti ja Wi-Fi võrku.

Swedbanki ärikliendid saavad ka Tele2 juhtmevaba internetipaketi 5G Ärinett Piiramatu tavahinnast veerandi soodsamalt ehk 24 € + km kuus. „Tegemist on meie äriklientide kõige populaarsema valikuga, sest seda paketti kasutades ei pea kunagi muretsema andmemahu pärast. Lisaks on 5G neti kiirus piiramatu,“ lisas Orav.

Tele2 mobiili- ja internetipaketi sooduspakkumine kehtib Swedbanki äriklientidele terveks aastaks ning partnerpakkumist võib kasutada 10. aprillini 2025. Kõik pakkumised on mõeldud Swedbanki äriklientidele, kes ei ole veel antud teenuste kasutajad.

Lisaks mobiili- ja netilahendusele saavad Swedbanki ärikliendid Tele2-st Bitdefenderi viirusetõrjetarkvara kolmeks kuuks tasuta. „Tegemist on ühe parima turul oleva viirusetõrjega, mis kaitseb kõiki sinu seadmeid pahavara ja viiruste eest ilma neid aeglustamata. Tuletame meelde, et just väikese ja keskmise suurusega ettevõtted peaksid pöörama rohkem tähelepanu oma äri kaitsmisele ning hea viirusetõrje on selleks esimene samm,“ lisas Orav.