Avalehele
sTARTUp Day tuleb taas!

sTARTUp Day tuleb taas!

sTARTUp Day tuleb taas! Sel korral on Swedbanki ja sTARTUp Day koostöö teinud sammu veel edasi ja oleme Baltikumi suurima ärifestivali kaaskorraldajaks. Festival toob kokku ligi 4000 ettevõtlushuvilist, üle 120 maailmaklassi esineja, kümned innovaatilised idufirmad ja ettevõtted. Siin on Sulle viis põhjust, miks peaksid 29.-31. jaanuaril 2020 Baltikumi suurimast ärifestivalist osa võtma.

Inspireeru iduettevõtete mõtteviisist

Üheks parimaks inspiratsiooniks on teiste ettevõtete lugude kuulamine – see annab võimaluse õppida inimeste vigadest, õpetussõnadest ja saadud kogemustest. Startup ettevõtete mõtteviis on julge ja kiire. Nende motoks on “Vajadusel põru, õpi ja seejärel alusta uuesti”. Tule kohale, kui tahad kuulda, kuidas sünnivad ja elavad uuenduslikud ideed!

Selle aasta programmis on mitmeid innustavaid esinejaid nii Eestist kui välismaalt. Näiteks tuuakse kohale maailma ühe edukaima fondi 500 Startups partner Marvin Liao, Seedcamp partner Carlos Espinal, Tinderi endine Euroopa kommunikatsioonijuht Hermione Way, ja rahvusvahelise kogemusega Eesti ettevõtja, Bolt Mobility Corporation kaasasutaja ja tehnoloogiajuht Keith Siilats.

sTARTUp Day annab võimaluse tutvuda õigete inimestega

Festivali üheks missiooniks on inimeste kokkuviimine ja tähendusrikaste sidemete loomine. Kui tunned huvi idufirmade vastu, soovid nendega koostööd teha või otsid hoopis oma ettevõttele rahastajat, saad seda hõlpsasti teha läbi spetsiaalse telefonirakenduse.

Uute tutvuste, ideede ja innovatsiooni jagamiseks on loodud ka eraldi kiirkohtumiste ala, kus ettevõtted ja idufirmad saavad omavahel kohtuda. Eelmisel aastal oli see äärmiselt populaarne – matchmaking alal toimus 1419 kohtumist.

Tutvusta oma ettevõtet ja tooteid demoalal

sTARTUp Day annab hea võimaluse näidata oma ettevõtet ning tooteid 4000 festivalikülastajale: uutele klientidele, partneritele ja töötajatele. Kõik ettevõtted saavad ligipääsu ka rakendusele MeetFrank, mis aitab leida uusi potentsiaalseid töötajaid sTARTUp Day külastajate seast.

Saage osa idufirmade võistlustest

Üks neljast festivaliala lavast on Pitching lava, kus kahe päeva vältel toimuvad idufirmade liftikõnede võistlused. Idufirmadele on see hea võimalus saada 4000 silmapaari tähelepanu, kaasata investeering ning võita erinevaid auhindu. Kuulajad saavad teada innovaatilistest lahendustest nii oma valdkonnas kui ka väljaspool seda.

Eelnevatel aastal oleme näinud, kuidas pitchingu lavalt on koorunud mitmeid tänaseks tuntud idufirmasid, ettevõtete vahel on sündinud põnevaid koostööprojekte ja omavahel on jagatud tuhandeid kontakte.

Programm ei ole mõeldud ainult idufirmadele

Esmakordselt saavad ettevõtjad nautida sTARTUp Day’l just neile koostatud lavaprogrammi. Kajastatakse erinevaid valdkondi, mis ettevõtjaid kõnetavad. Näiteks käsitletakse teemasid nagu tark tootmine, digitaliseerimine ja ettevõtete innovatsioon.

Programm toob ettevõtjateni teemad, mis on seotud küberturvalisusega ja andmetega tööstuses. Küberturvalisuse teemaplokis tuuakse tähelepanu sellele, mida saab iga ettevõte teha, et tagada turvalisus: avatakse küberturvalisuse olulisust praktiliste näidete kaudu ja demonstreeritakse kui lihtne on infosüsteemidesse sisse häkkida.

Teiseks teemaks on suurandmed tööstuses. Tööstusettevõtetes tekib erinevates protsessietappides väga palju andmeid. Miljoni dollari küsimuseks on, mida nende andmetega peale hakata? Keegi ei taha, et andmed oleks lihtsalt koormavaks statistikaks, vaid looksid ettevõttele väärtust. Teemaplokis räägitakse andmete tähtsusest ja nende oskuslikust kasutamisest oma ettevõtte arenguks. Käsitletakse ka tehisintellekti ning seda, kuidas see saab aidata Sinu ettevõttel efektiivsem olla. Osalejad kuulevad praktilisi näiteid Eestist ja välismaalt.

Executive pileti omanikele toimuvad festivali ajal eksklusiivsed seminarid, kus saab privaatsemas õhkkonnas arutada erinevaid probleeme ja leida neile lahendusi. Samuti spetsiaalsed üritused nagu kohvihommikud ja VIP vastuvõtt, mis tekitavad ideaalsed võimalused kohtuda ja saada tuttavaks teiste ettevõtjatega. Täismahus programm avalikustatakse õige pea.

Lisainfo: www.startupday.ee

sTARTUp Day kasvab igal aastal üha rohkem. 2019. aasta festival tõi kokku üle 100 investori ja külastajaid ligi 65 riigist. Vaata eelmise aasta festivalimelu SIIT. Tartus näeme!