Avalehele
Kõige mõjusamad annetused saab täna teha “Ma armastan aidata” keskkonnas

Kõige mõjusamad annetused saab täna teha “Ma armastan aidata” keskkonnas

Täna, 28. novembril toimuvad viiendad üle-eestilised annetamistalgud. Annetades tänase päeva jooksul läbi Eesti vanima ja suurima annetuskeskkonna “Ma armastan aidata”, lisab Swedbank igale annetusele omapoolse võimenduse.

Loodame, et igal inimesel on mõni südamelähedane valdkond, mida annetusega toetada. Just täna on kõigil annetustel tavapärasest veelgi suurem mõju, sest annetajatele lisaks toetab organisatsioone ka Swedbank. Annetamistalgute mõte laiemalt on kutsuda inimesi üles tegema häid tegusid, mis toetavad vabaühendusi oluliste valdkondadega tegelemisel. Julgustame inimesi leidma enda jaoks tähtsa teema ning toetama seda kas oma aega või esemeid annetades või rahaliselt panustades. “Ma armastan aidata” annetuskeskkond on just viimase tegemiseks mugav ja turvaline võimalus.

Mida rohkem inimesed talgupäeval läbi www.armastanaidata.ee annetavad, seda suurem on ka Swedbanki panus. 10 000 euro täitumisel lisab pank 10 000 eurot, 20 000 puhul 20 000 ja nii kuni 40 000 euroni välja. Swedbanki panus jaguneb organisatsioonide vahel proportsionaalselt vastavalt neile tehtud annetustele.

Annetamistalgutel saab kaasa lüüa igaüks, toetades enda jaoks kõige südamelähedasemat heategevusorganisatsiooni. Eriliselt oodatud on uued püsiannetajad, sest regulaarsed toetused annavad heategevusorganisatsioonidele vajaliku kindlustunde.

“Ma armastan aidata” kaudu annetades võib annetaja olla kindel, et iga euro jõuab otse tema pangakontolt abivajava organisatsiooni kontole, puuduvad igasugused vahendustasud. Annetamiseks ei pea olema Swedbanki klient, kõigi suuremate pankade kliendid saavad keskkonna kaudu otse heategevuseks annetada.

„Ma armastan aidata“ on Eesti vanim annetuskeskkond, mis koondab kümneid hoolikalt valitud heategevusorganisatsioone. 2008. aastal Heateo Sihtasutuse ja Swedbanki asutatud keskkonnas on aastate jooksul annetusi kogunud 100 erinevat heategevus- ja eestkosteorganisatsiooni, kellele on annetatud enam kui 4,3 miljonit eurot. Praegu on armastanaidata.ee lehel 43 organisatsiooni, kes jagunevad viide valdkonda – haridus, tervis, lapsed, tugev ühiskond ning loomad ja loodushoid. Neid saab toetada kõigi suuremate pankade kaudu ja septembris lisandus mugav annetamisvõimalus ka Coop Panga klientidele.

Annetamistalgud on osa rahvusvahelisest heategevusliikumisest Giving Tuesday, mis sai alguse 2012. aastal USAs vastukaaluks ostuhulluse päevale mustale reedele. Sel aastal tähistatakse heade tegude päeva 90 riigis. Eestis korraldab Annetamistalguid Vabaühenduste Liit koostöös maakondlike arenduskeskustega.