Avalehele
Swedbank aitab annetamistalgutel teha topeltkoguses head

Swedbank aitab annetamistalgutel teha topeltkoguses head

Teisipäeval, 3. detsembril toimuvad Eesti esimesed annetamistalgud, kus kogutakse annetusi erinevate ühiskondlike probleemide lahendamiseks. Swedbank aitab talgupäeval teha topeltkoguses head, kahekordistades iga “Ma armastan aidata” annetuskeskkonnas tehtud annetuse. Tule anna ka oma panus!

Annetamiskultuuri edendamine on Swedbanki ja Heateo Sihtasutuse annetuskeskkonna eesmärk olnud algusest peale ja tänagi leiab iga huviline meie keskkonnas oleva enam kui 50 organisatsiooni seast kindlasti südamelähedase. Annetamistalgute tervitamiseks Eestis otsustas Swedbank lisada igale 3. detsembril „Ma armastan aidata“ keskkonnas annetatavale eurole sama palju juurde. Aastate jooksul on Eesti inimesed läbi „Ma armastan aidata“ annetuskeskkonna andnud heategevusorganisatsioonidele hoogu enam kui 1,8 miljoni euroga.

Leia endalegi organisatsioon, kelle kaudu head teha: https://www.armastanaidata.ee/

Annetamistalgud loodi vastukaaluks musta reede tarbimispühale, mis Eestiski on aina enam kanda kinnitanud. Annetamistalgud on saavutanud rahvusvahelise menu Giving Tuesday nime all. Sellel päeval korraldatakse üle maailma kampaaniaid ning üritusi, et leida uusi annetajaid, tugevdada sidet olemasolevatega ning edendada annetamiskultuuri laiemalt. Eestis veab talguid eest Vabaühenduste Liit koostöös Vabariigi Presidendi Kantselei ja maakondlike arenduskeskuste võrgustikuga. Tänaseks võib Eesti talgukaardilt leida juba 111 erinevat võimalust osaleda.

Tutvu ka teiste talgutega: https://annetamistalgud.ee/