Avalehele
Swedbankist saab meeste golfikoondise peatoetaja

Swedbankist saab meeste golfikoondise peatoetaja

Swedbank ja MTÜ Eesti Golfi Liit sõlmisid koostöölepingu, mille raames saab Swedbankist 2024. aastal meeste golfikoondise peatoetaja. 

Koostöö eesmärgiks on keskenduda noorte arengule läbi spordi ning aidata kaasa aina populaarsemaks ja perspektiivikamaks muutuvale spordialale.  

Eesti Golfi Liidu presidendi Ain Hanschmidt`i sõnul on tal hea meel, et Eesti suurim pank Swedbank otsustas hakata Eesti golfikoondise peatoetajaks. “Koostöö Swedbankiga võimaldab meil järgneva aasta jooksul pakkuda noortele golfaritele paremaid võimalusi treenimiseks ja oskuste lihvimiseks, et Eestit nii kodus kui ka välismaal esindada,” ütles Hanschmidt.

Swedbanki juhatuse liikme Tarmo Ulla sõnul on hea meel toetada meeste golfikoondist ja panustada Eesti spordi ja noorsportlaste arengusse. ”Oleme aastaid pööranud tähelepanu erinevate spordialgatuste toetamisele. Soovime oma sponsorlust spordi suunal veelgi laiendada ja toetada nüüd ka noorte golfimängijate võimalusi areneda rahvusvahelisel areenil. Swedbanki jaoks on noorsportlaste toetamine väga oluline, sest just nemad on meie sporditulevik. Mida rohkem on meil Eestist pärit edukaid sportlasi ja mida mitmekülgsem on see alade valik, mida edukad sportlased esindavad, seda kiiremini ja kaugemale areneb sport Eestis tervikuna,” ütles Ulla.

Swedbank on Eesti suurim ja mainekam pank, mille sihiks on finantskirjaoskuse ja ettevõtlikkuse edendamine ning ühiskondlikku osalusse panustamine läbi terve ühiskonna arendamise. Ka tervislike eluviiside ning spordi toetamine on osa Swedbanki jätkusuutlikkuse fookusest. 2023. aastal panustas Swedbank ühiskondlikkesse projektidesse ligi miljon eurot.

MTÜ Eesti Golfi Liit on Eesti golfi katuseorganisatsioon, mis ühendab Eesti golfiklubisid ja harrastajaid. Golfiliidu eesmärgiks on edendada ja koordineerida golfi igakülgset arengut Eestis, koondada ja esindada oma liikmete huve avalikkuse ees ning suhetes teiste Eesti ja rahvusvaheliste (spordi-) organisatsioonidega. 

Märksõnad: Ain Hanschmidt, Golf, Tarmo Ulla