Avalehele
Kristjan Lüüs – näitlejana eriolukorras hakkamasaamisest

Kristjan Lüüs – näitlejana eriolukorras hakkamasaamisest

Kogumispäeviku podcastis räägime põnevate saatekülalistega sellest, kuidas ronida rahatarkuse redelil ülespoole ja jagame praktilisi nippe, kuidas enda ja oma pere rahalist heaolu parandada.

Saate külaliseks on Kristjan Lüüs, kes on vabakutseline näitleja. Ta jagab oma lugu sellest, kuidas loomeinimesena praeguses olukorras hakkama saada, kui sissetulekud on märgatavalt vähenenud. Lisaks räägib ta pulmade korraldamisest väikese eelarvega, enda ostuharjumustest ning suhtumisest rahasse.

“Ka eriolukorra ajal proovime me abikaasaga toituda tervislikult, teha joogat ja mediteerida. Igapäevaselt eelistame me pakendivabade asjade ostmist ja taimsete toitude tarbimist. Me tahame investeerida iga enda valikuga tulevikku, mida me ise tahaksime näha!”, avas Kristjan Lüüs enda mõttemaailma.

Kuula saadet siit, Spotifyst või Apple podcastist.

Kristjan Lüüs
Näitleja Kristjan Lüüs

Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse algatatud podcast Kogumispäevik on välja kasvanud samanimelisest Eesti suurimast rahatarkuse Facebooki kogukonna grupist, kuhu on koondunud juba enam kui 30 000 inimest, kes soovivad arukalt oma rahaasju planeerida.

Kogumispäeviku podcast jõuab eetrisse kolm kuni neli korda kuus. Veebisaate kestus on 40-60 minutit.