Avalehele
Mida arvavad tuntud eestlased: kes või mis on täiuslik paar?

Mida arvavad tuntud eestlased: kes või mis on täiuslik paar?

Kes või mis on teie arvates täiuslik paar? Plätud ja sandaalid? Pelmeenid ja hapukoor? Ketšup ja makaronid? Või hoopis mõni tuntud abielupaar? Kes või mis on aga tuntud eestlaste hinnangul täiuslik paar?

Ägedaim paar võidab 1000 eurot!

Septembri algul lükkasime käima kampaania, kus otsime Eesti täiuslikuimat paari. Mis tuleb Sinul esimesena silme ette, kui mõtled täiusliku paari peale? Kas mõni neist fotodest, mis on juba laetud www.swedbank.ee/taiuslikpaar lehele? Anna hääl oma lemmikule või laadi sinna ise üles foto täiuslikust paarist. Ägedaim võidab oktoobri alguses 1000 eurot!

Konkursi 10 täiuslikku paari, mis on seisuga 05.10.2017 kell 23.59 saanud enim hääli, pääsevad edasi žüriivooru. Küsisime 5-liikmelise žürii käest, mis moodustavad nende jaoks omavahel täiusliku paari. Meie arust on ägedaim kooslus kindlasti mobiilipank ja ISIC Tudengikaart!

Žüriiliikmed

Jake Farra, fotograaf:

“Sukk ja saabas.”

Indrek Vaheoja, saatejuht:

“Minu jaoks on täiuslik paar inimene ja seen, sest et on sügis! Muud põhjust polegi!”

Kristel Aaslaid, multitalent:

“Klaas ja vesi on täiuslik paar!”

Jennifer Nimmerfeldt, “Eesti parima youtuberi konkurss 2016” võitja:

”Mullivann ja lõõgastav massaaž moodustavad minu jaoks täiusliku paari.”

Kristel Leif, Swedbanki sotsiaalmeediajuht:

”Röstsai ja kalamari.”

Mis on täiuslik paar teiste tuntud inimeste arvates?

Sten Heinoja, klassikatäht 2016 – 1+1:

“Täiuslik paar on minu jaoks selline, kus miski või keski toob teises välja parima. Samas on minu jaoks täiuslik paar ka 1+1, sest nad on mõlemad täpselt samasugused, aga kokku pannes moodustavad hoopis uue numbri. Vot see ongi üks täiuslik paar, need numbrid toovad kokku liites üksteises välja uue ja parima omaduse.”

Karl Erik Kudu, “Väikesed hiiglased” osaline – ühesuurused kingad:

“Täiuslik paar on see, kui lapsel on ühesuurused kingad, mis ei loksu ega hõõru. See ongi täiuslik paar.”

Anett Velsberg, toidufotograaf ja Eesti menukaim instagrammer:

“Minu jaoks moodustavad täiusliku paari suvi ja maasikad ning lumi ja glögi.”

Martin Plaser, maadlustreener:

“Täiuslik paar on need, kes mõistavad üksteist pelgalt pilgust.”

Madli Vilsar, Miss Estonia 2011:

“Minu jaoks on täiuslik paar kartulid ja hapukoor. See viib keele alla!”

Pamela Maran, kirjanik:

“Täiuslikkust pole vaja armastuses jahtida. Kuid on harukordne ja suurim õnn, kui satuvad kokku kaks inimest, kes tahavad jagada, lihtsalt jagada ja anda, sest nende enda armastus on nii suur, et sellest jagub teistelegi. See armastus ei oota seda, mil teine ütleb “ma armastan sind,” et siis leida julgus, et öelda sama. See armastus ei oota, et teine tooks lilli, et valmistada maitsev õhtusöök. See armastus ei oota ega pettu, kui oodatu ei ilmu õigel ajal. See armastus ei oota üldse, vaid on püsiv ja ta jagab rõõmu, et panna teine särama. Ta ei oota, sest ka ilma teiseta hoiab suur armastus tema hinge helisemas. Ja kui teine ilmub, ka palju hiljem kui pidanuks, tekib õnn teise kohalolust. Ta ütleb “ma armastan sind” selleks, et näha teist naeratamas. Ta teeb kõik selleks, et anda ja jagada. Pole ootust, on rahu ja rõõm. Kui satuvad kokku kaks sellist inimest, kes tahavad teisele anda, see on kõige lähemal täiuslikkusele kui ükski muu siin ilmas. See on õnn ja püsiv rahu. Kui see võib tunduda võimatu, on püüd täiuse poole ilus ja kohalejõudmine vägagi võimalik.”

Swedbank: mobiilipank ja ISIC Tudengikaart

“Sest enam täiuslikumat paari ei saa olemas olla. Selleks, et Sul oleks hea stardipakett, pakume Sulle väärt pangakaarti ning mugavat ja turvalist mobiilipanka. Selle täiusliku paariga saad:

  • tõendada tudengistaatust
  • kasutada tuhandeid soodustusi
  • ostelda e-poodides
  • teha viipemakseid
  • ajada igapäevaseid rahaasju mobiilis (nt: kontojääk, kaardi blokeerimine ja limiitide muutmine).”