Avalehele
Swedbank toetab noorte liikumis- ning spordiprogramme 25 000 euroga

Swedbank toetab noorte liikumis- ning spordiprogramme 25 000 euroga

Selgusid märtsis välja kuulutatud noorte liikumis- ning spordiprogrammide taotlusvooru võitjad. 25 000-eurone toetus läheb jagamisele viie võitja vahel: Eesti Võrkpalli Liit, Elamussport MTÜ, Rapla Korvpallikool MTÜ, Sõru Merekooli Selts, TegevusTe OÜ ja Spordiklubi Barra.

Juba neljandat aastat on olnud võimalik taotleda Swedbankilt rahastust noorte liikumis- ning spordiprogrammide elluviimiseks. Rahastusele olid oodatud kandideerima Eesti laste ning noorte liikumisharjumuste ja spordi edendamisega tegelevad organisatsioonid ja nende juba toimivad või uued programmid ja algatused. Toetust võis taotleda konkreetsele programmile täies mahus või osaliselt, või suurema eelarvega tegevuse mingile osale.

Swedbank lõi noortespordi toetusfondi 2016. aasta kevadel. Sel aastal saadeti ligi 30 toetustaotlust, mille vahel valis Swedbanki töötajatest koosnev žürii välja viis võitjat: Eesti Võrkpalli Liit, Elamussport MTÜ, Rapla Korvpallikool MTÜ, Sõru Merekooli Selts, TegevusTe OÜ ja Spordiklubi Barra. Võitjate vahel läheb jagamisele 25 000 eurot.

Žürii tegi oma otsuse lähtudes projektide mõjust ühiskonnale – eelistatud olid algatused, kuhu on planeeritud kaasata võimalikult palju lapsi ja noori ning erilist tähelepanu pöörati ka algatustele, mis toimuksid väljaspool suurlinnu.

Märksõnad: Sport