Avalehele
Septembrikuus kõik on uus! Või kas ikka on?

Septembrikuus kõik on uus! Või kas ikka on?

28.08.2018

Kõik hea saab ühel hetkel otsa ja nii on ka minu blogiga, mille viimane postitus ongi siin nüüd teie ees. Hoolimata aga blogi või Kick Stardi lõpust, ei saa läbi minu teekond Swedbankis. Mul on hea meel teatada, et sellel aastal minu töö sotsiaalmeedia tiimis jätkub!  Tunnen selle üle ainult suurt rõõmu, sest Swedbank ja siinsed inimesed on mulle armsaks saanud, ning ma ei ole kindlasti veel valmis lahkuma!

Pidustuste meeleolus..

Eelmine nädal lõppes praktikantidele päris piduselt. Neljapäeval saime veel viimast korda kokku lõpupeol, kus anti meile vinged isikliku pühendusega tänukirjad ja muidugi saime ka ise tänada kõiki meie tuusa praktikaprogrammi korraldajaid.

Parim praktikasuvi, parimate inimestega!
See annab vast veidi aimu, miks mul on maailma kõige ägedam tiim!

Reedel said aga kõik Swedbanki töötajad osa pidulikust ärihooaja avamisest. Päev algas konverentsiga, kus kõnelesid nii meie juhid kui ka külalisesinejad. Õhtul ootas ees vinge afterparty, kus lisaks kuulsatele artistidele sain ka mina laval käia. Kui arvate, et oma viimaseks triumfiks otsustasin terve panga ees karaoket lauda, siis päris nii see siiski ei olnud. Esitasin hoopis enda kirjutatud luuletust, mis oli mõeldud praktikantidelt Swedbankile tänutäheks. Aitäh kõigile, kes oma hõiskamistega minu esinemist toetasid, sest tänu teile pidas mu närv vastu ja sain luuletuse edukalt ettekantud!

Uskumatuna see näib

Et eelviimast nädalat Kick Start käib

Meie suvine mantra lihtne, avatud, hooliv

Aga nüüd praktikant, mine tagasi kooli

Küll aga ei ole mõtet meelt heita

Swedbank aitas paljudel unistusi täita

Kõik saime juurde sõpru ja kogemusi

Äkki isegi aitasime kergitada majandustulemusi

Siin majas ei ole mina, sina, vaid on meie

Suurim väärtus Swedbankis olete kõik teie

Lihtsad asjad nagu sõbralik „tsau“ kohvinurgas

Pani meid tundma, et oleme üks kõigi hulgas

Ja ei ole vahet, kas tuleb vastu Olavi Lepp või Kerstin Pilt

Muhedalt ja sõbralikult tervitab alati ka Robert Kitt

Ja aitäh teile kõigile, kolleegid ja juhid

Nüüd meis kõigis sees karjääri tegemise tuhin

Et siia praktikale saime, on õnnelik igaüks meist

Siit poolt tänab teid kõiki Kick Start 2018

Minu inimesed

Aga ma rohkem nüüd sellest ei jahvata, kui vingeid kogemusi ma suvest sain. Kasutan oma viimases postituses ära hoopis võimalust tänada selle suve kõige inspireerivamaid ja ägedamaid inimesi! Alustan loomulikult kõige olulisemast – mentorist ja juhist Kristel Leifist. Alati võib-olla ei olnudki kõige tähtsamad need momendid, kui sa õpetasid mulle midagi sotsiaalmeedia kohta. Kõige olulisem on minu jaoks hoopis sinu eeskuju inimesena nii isiklikus elus kui ka töömaailmas. Olen endamisi naljatlenud, et kui olen aastate pärast kasvõi pooltki nii võimas naine nagu sina, siis olen oma elus juba päris tublisti hakkama saanud. Mul on ääretult hea meel, et sina mind läbi erinevate kadalippude juhendasid ja kõlagu see nii läilalt kui tahes, aga just tänu sinule võttis mu elu kõige tuusama pöörde ja see on miski, mis ilmselt muutis täielikult ka minu elukulgu. Aitäh sulle!

Kaunid on need Eestimaa hommikutunnid..

Ka ei saa ma jätta tänamata teisi väga olulisi inimesi enda kommunikatsioonitiimist ehk Mooseclub’ist

Maarja – Kui mul on vaja kellelegi midagi südamelt ära rääkida, leida vastuseid kõigile oma küsimustele või kasvõi randa peesitama minna, siis sina oled alati selleks kõigeks õige inimene. Sa oled naine, kes suudaks oma sõnadega ka kõige karmima vastase paika panna, kuid samas oled ka üks kõige empaatilisemaid inimesi, kes märkab olulisi pisiasju. Aitäh sulle, et oled mulle sõbraks saanud ja aitäh sulle kogu toetuse eest terve selle praktika vältel!

Maestro Kristjan – Hoolimata sellest, et teinekord astusid meie jalad erinevat rada, oled ka sina olnud mulle üks olulisemaid mentoreid ja inimesi sellel suvel. Iga kord, kui mind tabas mõni ebakindluse moment, siis olid sa kohe oma inspireerivate sõnadega olemas. Minus tekitab aukartust see, kui palju on sinus loomingulisust ja vaba mõtlemist. Ma loodan, et meid ootab ees veel palju afterworke ja head koostööd.

Liis – Ma ei oleks saanud pooli asju ilma sinuta tehtud! Sa oled parim partner igal pildistamisel ja ideede genereerimisel. Mul on hea meel, et saame veel edasi koos töötada, sest kelle teisega sa veel tööl lollusi saaks teha kui mitte minuga..

Maare – Aitäh sulle kõigi nende blogipostituste toimetamise eest! Mul on hea meel, et just sina oled mulle üheks naabriks, sest tööpäevad ei oleks nii head ilma meie mõnusate jutuajamisteta!

Kati – Mul on hea meel, et sattusin tiimi, kus on üks niivõrd elu- ja rahatarkusest pakatav naine. Tahaksin kunagi ka endale nii elutervet suhtumist ning loodan, et sinu kõrval töötamine aitab mul selleni jõuda!

Kristin – Kui keegi on täispakett, siis oled see sina. Sul on võrratu iseloom, oskus teha ära asju, mida teised ei suuda, kadestamistväärt ilu ja loomulik anne ajada inimesi naerma. Ma pole iial näinud, et keegi oma tööd nii palju armastaks ja igasuguste raskuste kõrval jääks üllatavalt rahulikuks ning enesekindlaks. Ma väga loodan, et õpin sinult aina rohkem seda, kuidas ka ise stressirohkel ajal säilitada rahulikku meelt!

Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna

Kristel P. – Ma tahaks näha inimest, kes suudaks sinust kiiremini vastata ükskõik mis küsimusele. Kui sind ei oleks meie toas, siis oleks vist paljud meist erinevate probleemide puhul alla andnud või lihtsalt hulluks läinud. Minus tekitab aukartust see, kuidas oled alati nii rõõmsameelne ja lähed mängleva kergusega läbi kõigest, mis tee peal on ees!

Liidia – Sa räägid tihti põnevaid lugusid nii oma tööst kui ka elust. On täiesti hämmastav, kuidas sa tead põhimõtteliselt kõigest kõike ning kui võimalik, siis jääksin igaveseks kuulama sinu kogemusi, lugusid ja õpetusi!

Eveli – Ma olen täiesti kindel, et Eestis ei ole olemas teist sinusugust inimest, kes on iga asja suhtes nii positiivne ja kes tunneb elevust ka keerukate tööülesannete ees. Kui isegi raudmees annaks alla, siis sina kindlasti mitte! Kui ma suudaks kunagi igale raskusele vastu kõndida sama enesekindlalt, siis see oleks üks parimaid asju, mida ma elus ära õpin.

Kristi – Mul on kahju, et sain sinuga nii vähe aega koos töötada, aga siiski jätsid ka sina minusse olulise märgi maha. Sa oled naine, kelle julge ja äge olek on lihtsalt hämmastav! Tänu sinule kavatsen iga päev pingutada, et olla natukenegi samasuguste omadustega inimene, sest muud moodi olla ma ei tahaks!

Mari-Liis – Ka sinuga ei olnud mul võimalust kaua koos töötada, aga oled just üks nendest, kes annab mulle julgustust, et ka väga noorena on võimalik kaugele jõuda! Me oleme sinuga enam-vähem sama vanad, aga ometi on sul juba palju rohkem elutarkust ja kogemusi kui minul!

Ave – Kuigi tundsid mind üsna lühikest aega, uskusid minusse ja olid nõus sellega, et jätkan oma tööd Swedbankis. See tähendab mu jaoks väga-väga palju, sest ma ei ole üldse valmis siit veel lahkuma ja olen õnnelik, et saan oma Mooseclub’i pere keskel jätkata!

Kommunikatsioonitiim aka Mooseclub

Võiksin lõpmatuseni jääda kirjutama sellest, kui ägedad inimesed on Swedbankis ja kui paljude inspireerivate inimestega ma tänu praktikale kohtusin. Aitäh kõigile ja kõigele, mis aitas mul selle suve jooksul ennast leida ja saada ka ise palju ägedamaks inimeseks! Aitäh ka kõigile neile, kes lugesid mu blogipostitusi ja olid minuga sellel (hullumeelselt) põneval teekonnal kaasas!

Mic drop