Avalehele
Swedbanki kaskokindlustusega saab asendussõidukiks valida ka elektritõukeratta

Swedbanki kaskokindlustusega saab asendussõidukiks valida ka elektritõukeratta

Elekritõukerattad ei olnud eelmise aasta moevool. Ilmselgelt on nad tulnud, et jääda. Swedbanki kaskokindlustuse juurde valitava asendusauto kaitsega saab klient soovi korral asendussõidukiks valida ka eletritõukeratta.

Nagu paljud head mõtted, nii sai ka see alguse meie kliendilt. Klient ei soovinud oma auto remondi ajaks teist autot, vaid hoopis elektritõukeratast. Meile on alati olnud oluline kliendi soovidele vastu tulla, ja kui klient soovib asendussõidukina kasutada elektritõukeratast, siis miks mitte. Kindlustustingimustes ei ole määratletud, milline peab olema asendussõiduk, seega võib klient pärast kindlustusandjaga kooskõlastamist otsustada elektritõukeratta kasuks. Samuti võib klient auto asemel kasutada taksot, sõidujagamisteenust, rongi, bussi ja teisi liiklusvahendeid, mis võimaldavad autoga sarnast liiklemist. See tähendab, et laevapiletid, kuumaõhupalli lennud ja teised taolised liikumisviisid siiski asendussõidukiks ei kvalifitseeru. Soovitame alati meiega julgelt ühendust võtta, kui kliendil on küsimusi.

Swedbank P&C Insurance ASile on laekunud käesoleval aastal 8000 kaskokindlustuse kahjunõuet. Esitatud kahjuavaldustest on hüvitatud 99%. Suurimad hüvitused on tavapäraselt liiklusõnnetuse tõttu mahakandmisele läinud sõidukid. Summadest rääkides on suurim hüvitus olnud peaaegu 100 000 eurot. Ka mõne väiksema plekimõlkimise kordategemine võib maksma minna kümneid kordi rohkem kui kaskokindlustuse terve aasta maksumus. Parim on muidugi see, kui õnnetusjuhtumeid ei esinegi, kuid kui need peaks juhtuma, siis on meelerahu tagatud kindlustusega.

Kaskokindlustus on vabatahtlik sõidukikindlustus, millega hüvitatakse sõidukile tekkinud kahjud, olenemata sellest, kes õnnetuse põhjustas. Asendusauto lisakaitsega hüvitatakse asendusauto rentimise või muud kooskõlastatud sõidukulud sel ajal, kui autot ei ole võimalik kindlustusjuhtumi tõttu kasutada.

2006. aastal loodud Swedbank P&C Insurance ASi eesmärk on pakkuda oma klientidele lihtsaid ja arusaadavaid tooteid: kaskokindlustus, kodukindlustus, liikluskindlustus, reisikindlustus ja korterelamu kindlustus.

Vaata lisaks