Avalehele
Internetipangas ööl vastu neljapäeva hooldustööd

Internetipangas ööl vastu neljapäeva hooldustööd

Eeloleval ööl, 6. aprillil alates südaööst kell 00:00 kuni kell 05:00 teostame Swedbanki internetipangas plaanilisi hooldustöid ning sellega seoses võib esineda häireid internetipanga töös. Hooldustööde käigus teeme internetipanka paremaks ja lisame sinna uusi funktsioone:

Laenumaksekindlustuse sõlmimine internetipangas. Alates 17. aprillist on erakliendil võimalik laenumaksekindlustuse leping sõlmida internetipangas. Laenumaksekindlustus aitab tasuda laenu juhul, kui kaotatakse töö või ollakse kauem kui 30 päeva haiguslehel. Kui varasemalt oli võimalik laenumaksekindlustust sõlmida vaid koos laenukindlustuse lepinguga, siis pärast 17. aprilli sellist piirangut enam ei ole ning mõlema toote lepingut on võimalik sõlmida ka eraldiseisvalt.

Krediitkaardi lisakaarti saab tellida internetipangast. Iga krediitkaardi juurde on võimalik tellida kuni kaks lisakaarti. Lisakaart ja põhikaart kasutavad samu kaardihüvesid ja ühist limiidisummat, kuid soovi korral on kaardi omanikul võimalik määrata lisakaardile kasutuspiirangud. Lisakaarti saab nüüd tellida otse internetipangast.

Avame mobiilipanga uue kodulehe https://www.swedbank.ee/mobiilipank, kust leiate ülevaate kõigist mobiilipanga võimalustest ja saate vaadata lühikesi videoid näiteks sellest, kuidas mobiiliäpi kaudu küsida või maksta raha.

Automaatne administraatori õigus äriklientidele. Alates 27. märtsist saavad Äriregistris ettevõtte ainuesindusõigusega juhatuse liikmed muuta ärikliendi internetipangas kasutajate õigusi ja limiite automaatselt, ilma selleks eraldi lepingut sõlmimata.

Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast. Ööpäevaringselt on võimalik infot saada Swedbanki telefonil 6 310 310.