Avalehele
Swedbanki internetipank muutub tänasest mobiilisõbralikuks

Swedbanki internetipank muutub tänasest mobiilisõbralikuks

17.05.2018

Swedbank avab täna, 17. mail uuendatud kujundusega internetipanga, mis kohandub nüüd paremini kasutaja ekraani suurusega ja muudab internetipanga kasutamise mugavamaks erineva suurusega ekraaniga nutiseadmetes.

Uue kujundusega internetipangas kohandub kuvatav pilt kasutaja seadme ekraani mõõtudega, olgu see siis nutitelefon, tahvel- või lauaarvuti või muu seade. Kohanduv kujundus kuvatakse nii era- kui ka ärikliendi vaates. Tänu sellele saab nüüdsest nutitelefonis teha mugavalt ja hea kujundusega keskkonnas mitmesuguseid igapäevaseid pangatoiminguid, tellida kaarte, sõlmida kindlustus-, laenu- ja muid lepinguid.

Swedbanki internetipank on juba 20-aastane

Swedbanki internetipank alustas tööd juba 20 aastat tagasi, 1998. aastal, ja seda on aja jooksul pidevalt arendatud: suurendatud teenuste hulka, täiustatud kujundust ja kasutajakogemust. Internetipank on meie klientide eelistatuim koht pangateenuste kasutamiseks, seetõttu tahame internetipanka uuendada samas taktis klientide harjumuste ning tehnoloogia arenguga.

Uue kujundusega internetipangal on lisaks uus sisupaigutus, mis kohandub kliendi nutitelefoni-, arvuti- või tahvelarvutiekraaniga. Seetõttu asendasime arvutiekraanil olnud vertikaalse menüü horisontaalsega, nii et nüüd leiate ka arvutiekraanil põhimenüü lehe ülaosas. Ülevaatlik kokkuvõte uutest elementidest ning uuest kujundusest ja paigutusest on klientidele kättesaadav internetipanga esilehel.

Mõistagi saavad nutitelefoni-omanikud edasi kasutada ka Swedbanki mobiiliäppi, kuhu on igapäevasteks pangatoiminguteks koondatud hulk mugavaid funktsioone. Lisaks võimaldame juba lähemal ajal kõigis Balti riikides klientidel kaasa lüüa uue mobiiliäpi arenduses, kus peamine uus võimalus on NFC-l põhinev viipemakse mobiiltelefoniga.

Tutvu lähemalt Swedbanki internetipanga kujunduse muudatustega siin.