Avalehele
Kepler Cheuvreux soovitab Volkswageni aktsiat osta

Kepler Cheuvreux soovitab Volkswageni aktsiat osta

Kepler Cheuvreux analüüsi põhjal on Saksa autotootja Volkswagen arenemas tuleviku tehnoloogia liidriks.

„Lühiajaliselt vaadatuna on Volkswagenil olemas kõik faktorid (sh nõudluse kasv Hiinas, USAs ja Euroopa Liidus), et kasvada kasumlikult. Pikaajaliselt vaadatuna on Volkswagen selgelt juhtpositsioonil võistluses, et jõuda järgi Teslale,“ kirjutasid Kepler Cheuvreux analüütikud Volkswageni kohta käivas analüüsis.

Finantspositsioon võib veelgi tugevneda

„Meie hinnangul on Volkswagen arenemas tuleviku tehnoloogia liidriks. Ettevõttel on kõige agressiivsem elektriseerimise strateegia ning digitaliseerimine ja tarkvara on selles strateegias samuti kesksel kohal. Täiendav kulude vähendamine ning platvormide loomine iga oma võtmetähtsusega tehnoloogia jaoks – olgu see siis riistvara või tarkvara, võimaldab Volkswagenil oma finantspositsiooni tugevdada veelgi. Usume, et Volkswagen on töötanud välja kõige usaldusväärsema e-mobiilsuse ja digitaliseerimise strateegia. Ettevõte on andnud teada, et tahab aastaks 2025 viiekordistada kiirlaadijate punktide arvu 18 000-ni“ kirjutati analüüsis.

Oodatakse tulemustele kasvu

„Me tõstame 2021 ärikasumi prognoosi 15,7 miljardilt eurolt 16 miljardi euroni. Prognoosime, et esimese kvartali numbreid mõjutab pooljuhtide puudus ja Covidist tingitud piirangud Euroopas. Usume, et aasta teine pool saab olema see, kus leiab aset taastumine,“ seisis analüüsis.

Korrati ostusoovitust

„Kuigi lahendamata vaidlused diisliskandaali ümber on ettevõttele jätkuvalt probleemiks, on Volkswageni aktsia meie eelistatuim teiste Saksamaa originaalseadmete tootjate (OEM) hulgas. Kordame aktsiale „Osta“ soovitust ja hinnasihti 270 eurot,“ kirjutati analüüsis.

Juriidiline ja avalikustamisele kuuluv teave.

Märksõnad: volkswagen