Avalehele
Heelia Sillamaa – teletööst, Viljandisse kolimisest ja emadusest

Heelia Sillamaa – teletööst, Viljandisse kolimisest ja emadusest

Kogumispäeviku podcastis räägime põnevate saatekülalistega sellest, kuidas liikuda rahatarkuse trepil ülespoole ja jagame praktilisi nippe, kuidas enda ja oma pere rahalist heaolu edendada.

Aasta esimeses saates on meil külas tõeliselt äge teleajakirjanik, sotsiaalmeedia sisulooja ning sellest aastast ka täiskohaga kogumispäeviklane — Heelia Sillamaa! Saates rääkisime, kuidas jõudis Heelia pika ringiga teletööni ja millised on olnud tema kõige hulljulgemad eksperimendid teleekraanil. Uurisime, millised on Heelia uue aasta rahalised eesmärgid ja kuidas algas mitmeid aastaid tagasi tema ettevõtlusteekond. Samuti saad teada, kuidas sündis otsus kolida Tallinnast Viljandisse ning seal vana korterit renoveerima asuda. Boonusena kuuled, milline on Heelia jaoks ideaalne pulm, mida enne lapse sündi tasub ja ei tasu osta ning saad teada, miks me rääkisime nii palju Heelia emast!
Saatejuht: Kaija Pook

Kuula saadet siit postitusest või mõnest muust oma lemmikust podcastide kuulamise kanalist.

Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse  algatatud Kogumispäevik on Eesti suurim rahatarkuse Facebooki kogukonna grupp, kuhu on koondunud 40 000 inimest, kes soovivad arukalt oma rahaasju planeerida.

Kogumispäeviku podcast jõuab eetrisse kaks korda kuus. Veebisaate kestus on 40–60 minutit.